Vinnare!

YES!!
Jag har fattat hur man tänder lamporna över sängen, nu kan jag äntligen läsa innan jag lägger mig. Vilken vinst va?
Det måste ha varit en rolig ingenjör som installera detta system. Men det kräver också en snurrig människa för att lära sig det här systemet också.

När jag fick rummet i förrigår och hängt här i ett par timmar så började det att regna lite mysigt så jag ville ha lite ljus i rummet. Klickar hystereriskt, men nada...
- Well, it´s raining so it´s probably that, sa min kompis som var här med mig.
- Come on, the floor isn´t even wet!

Å så var man tillbaks till Mexiko, så fort det regnar lite mer än normalt så försvinner elen - har du tur så regnar det inte på en fredag för att det kan nämligen ta en hel helg tills man får elen tillbaks. Dessutom är vattnet kopplat till vattnet så...ja, springa till närmaste köpcentrum för att kissa lite och äta middag?
I JALLA FALL. Efter en halvtimma kom jag på det! Kortet ska ju in i den där korthållaren och VIPS! Så var det som att gudarna kommit ner till oss.
Jag ville mest berätta om min lilla vinst. Och att det inte blev någon Perisur besök, bara seven eleven för lite goda ätbara saker som fått undehålla mig. Nu ska jag som sagt läsa! Jag är redan halvvägs, men det var jag redan inna jag landat i Mexico...hey, resan var 25 timmar lång!
Just det! En annan vinst! (Måste underhålla mig själv när jag i princip suttit här hela dagen) Jag har tävlat mot jet-lag:en och jag håller på att slå mitt rekord från igår, ska nog hålla mig vaken i en timma till för att det är precis blivit mörkt. Snart är jag i form igen. Fast det är ganska kul att gå upp så tidigt på morgonen, genompigg och hinna chatta med alla hemifrån. Nu sover ni ju, era as.
mycket konstigt åånzikt men också en mycket glad bild (för att visualisera hur glad jag är över mina vinster idag)! det är i playa del carmen (blue parot) en grym klubb där de har gungor istället för barstolar, men jag varnar er. Ska ni dit så ha förihelvete inte högklackat på er! Ni dansar nämligen på stranden tills solen går upp, hur härligt är inte det?




Kommentarer
Postat av: Fabbski

hahahaha Mycket fiin åånziikt!! Nu ligger du och sover DIN JÄVEL!! Hahaha

2010-08-05 @ 10:38:31
URL: http://tpl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0