Sonia: nu är allt faktiskt över...

Halloj!

I torsdags skrev vi den sista tentan. Kan vara en av de svåraste jag skrivit genom tiderna och jag är faktiskt inte helt säker på om jag ens blir godkänd på den kursen, känns ju lagom bra va? Haha

Men det skulle ju självklart firas ändå!
Drar hem och sover ett tag sen besöker Lola mig och vi börjar att dricka. Efter ett tag kmmer även en segis Sima och vi börjar att dricka tillsammans alla tre. Lyssnade och sjöng Westlife till SIma. Hon blev lagom glad.

Vi drog till vårt älsklingsställe på torsdagar; Kings pub i La Condeza. Där blev det mojito efter mojito (nöjd över att jag lyckades finta bort alla öl) och lyssna på hög klassig musik. Mina öron dog. Jag har allt filmat!
Vid tre var det (självklart) dags för en eftare. Och den var väl också rolig haha
Vid sju fick jag äntligen sova i min säng, bara det att jag väcks en timma senare. SOver om.
Lollo väcker mig vid..ja, vad kan klockan ha varit? Vi drog till skolan i alla fall och fixa våra papper. Sen drog jag och SIma för att äta tacos, drog hem till henne och bara hängde här.
Sprang hem på kvällen för att byta om och försöka övertala Victor och Neish och hela deras gäng som satt på vårt tak och föra att INTE följa med dem utan att jag redan lovat Hanna.

Sagt och gjort, vi åker in till Polanco till en resturang som kan ha varit en av de finaste jag sett (alltså, en tråkig sådan) för att hänga lite med Hannas killkompisar. Sen drog vi till klubben som vi var på i förra veckan. Kuligt!

Kom hem till ett hus och område utan någon ström. OCh en efterfest på det. NEJ TACK. Jag låste in mig i mitt rum och soooooooov. Klockan tio står victor och neish vid min dörr och bankar som idioter.

- Dude, breakfast!
- I dont want any. Go away
- Shabom! Its out last breakfast together! COME ON!
Inget svar.
Bank bank. mummel mummel. De försöker låsa upp..

- FUCK YOU AND GO TO HELL IM NOT EATING WITH YOU!

Då fatta dem. Haha
Jag sov till klockan fem trots en åska som fick hela marken att gå sönder i hundra bitar typ.
Jag TVINGA mig själv upp ur sängen. Promenerar till mega och handlar på mig hundra kilo mat och har suttit här hos sima enda sen dess.

Ingen ström så vi satt mest och åt och prata och deppa ihop. Bara några dagar kvar....
Vid elva är jag trött (alltså sex timmar efter att ha gått upp) och vill sova. Men hon kan inte så hon ger oss tabletter för hennes hals som har en bieffekt att man blir trött.
Jag däckar på sekunden. 10 minuter senare HOPPAR hon upp från sänger och skriker och applåderar, elen var tillbak. Jag grät av skräck.

Vi satt upp i två-tre timmar till innan vi däcka. Gick upp vid halv ett och deppa lite till. Åt frukost. Å nu sover hon igen..jag är lagom uttråkad :-(

Imorgon drar vi i alla fall till Oaxaca och Puerto Escondido. SKa bli skönt att få ligga på en strand i två tre dagar. Men jag (vi) kommer att deppa som sätan. Jag vet att så fort vi varit ute å festat kommer jag Sima och hanna sitta där på en trottar och gråta. Hahahaha :'(

Oh well.
Hej då!





Äntligen klar!!

Sitter i Sonias rum och dricker rom/cola, vi ska till Kings Pub ikväll!
Sonia försöker piffa till sig, men det går trögt som vanligt...
Hade vår sista final exam idag! Den var verkligen jättesvår, det var 16 powerpoints med typ 65 slides på varje, och vi skulle förstå allt!! Consumer behaviour heter kursen, mkt psykologi och teorier.
Men jag tror jag klarade den ;) Klarade spanskan fick jag reda på idag!! Jag fick jättebra på den muntliga delen, och lite sämre på den skriftliga ;) Det har varit en tuff vecka och en tuff termin, men nu är det över!
Nu planerar vi att åka till Oaxaca! Jag, Sima, Sonia, Jocke och hans pappa Bosse!
Vi ska först till en gammal mexikansk stad som ligger mitt i Oxaca, några timmar därifrån ligger en liten stad som heter Puerto Escondido som har jätte vackra stränder tydligen!
Nu ska jag bara väta på tröghetens mästare nr1 och tröghetens mästare nr2.

Sonia: Vaaaaa....?frågetecke

Alltsååå...
Imorgon är det sista skoldagen här.
Sista tentan.
....
Å vart fan tog tiden vägen? Eeh...

Sonia: playback

Eftersom jag inte berättat något om vad som hände under springbreak i cancun/playa del carmen så kan jag nu berätta om en rolig grej som hände på hotellet, medans jag väntar på Lollo.
Jag och Sima har hittat ett sjuuukt fint hotell som vi tar in på i tre nätter, vi ringer Lollo och Jocke som kommer till oss för att dricka lite med oss. Jocke och Lollo hade under dagen varit i Tulum med någon guide, gått runt i skog och besökt maya folk osv osv
När de kommer in i rummet ser man att de varit i solen hela dagen, de har fått färg. Efter ett tag säger Lollo:
- Asså! KOLLA hur rööd jag har blivit!!
Hon tar då ner ärmen på tröjan tillräckligt för att vi ska se hennes axel som är SÅ VIT att man tror att det är ett linne hon har på sig, och då är bröstkorgen och armen R Ö D A
- Är du heeeelt galen?! Har du inte haft solskyddskräm på dig?
- Nej...
- Vadårå?!
- Men vi skulle ju inte till stranden....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!
De skulle inte till stranden! Hahahahaha
fyfaaaan...

sonia: inte långt kvar nu

morsning korsning!
Igår gick jag och Lola till skolan vid två tiden för att redigera klart vår dokumentär, två och en halv timma senare fick vi äntligen vår dator. Sammanlagt satt vi där i 5 timmar med två korta pauser för frisk luft (bra att ac:en var förstörd så vi satt och svettades som små grisar) men sen blev det klart! Och FYFAN vad nöjd jag är alltså! Skönt att ha gjort något helhjärtat den här terminen haha!
Allting klaffa perfekt, musiken med klippen osv. Så jääkla bra. Får se vad satmarorna säger om klippet på onsdag när det ska presenteras ;-)

Ska alldeles strax till skolan för att lägga in ett eller två extraklipp på Sima och en avslutning då Lola skriker; I LOVE MEXICO!

Jag ska försöka föra över det till youtube för att visa, jag bryr mig inte om vad de andra två tycker (jag kommer att få stryk) haha
Ok. Nej men, om man fixar klart det här och börjar plugga till tentan på torsdag? Sista tentan!!!!

Tjarå!

Sonia: skriva skriva skriva

Vi ÄR ju helt otroliga. Vi började inte skriva på analyserna förrns för två timmar sen och under denna tiden har vi busat och pratat och gjort en massa onödiga tester på Facebook.
Jag är nog klar med ena nu och har en till att skriva. Hej ordbajs, liksom!
Ni skulle ha höööört åskan tidigare idag. Fyyyfaaan aldrig hört något sådant tidigare. Det verkligen lät som att marken kunnat explodera när som!
Utöver det så försvann elen två gånger, också kul. Speciellt när man var helt inne i diskussioner på msn.
Så fort Sima kom hit (typ, halv fyra på eftermiddagen) så började hon tjata på att hon var så hungrig. Men vi åt ju en massa oreos istället. Men vid fem tiden började vi lite lätt kolla efter resturanger på nätet som hade hemkörning. Vi hittar en, bestämmer oss efter undra år vilken pizza vi ska ha - men nej, då har de ingen hemkörning för att elen hade gått hos dem.
Sen var det olika problem som att de inte svarade, fel nummer, ingen hemsida bla bla blaaa
Vid 22 får vi äntligen tag på Dominos och bestället tre pizzor. Det tog dem bara en kvart att förstå det, MEN de informerade oss även om att pizzorna skulle vara där på 30 minuter - om inte så fick vi dem gratis.
Gissa vem som plinga på 31 minuter senare? Hihi
Efter en god gratispizza så var vi ju tvungna att vila magen så ja...
Jag vet seriöst inte hur många gånger vi har lyssnat på Justin Bieber ikväll bara. Läskigt mycket. Vi kan hans moves nu. Men FÅR man vara så söt? Herreguud!

Sonia: söndag är söndag.

Hej å hå!

Idag är en jobbig dag fan, mår illa som in i helvete och har två analyser att skriva trots det.
Just nu sitter jag, lollo och sima i mitt rum och skriver. Eller Lollo skriver, jag och sima pratar om igår och gör dessa onödiga tester på facebook om när vi ska gifta oss, få pojkvänner och hur vi kommer att dö. Jag kommer att bli skjuten en dag när jag står framför mitt hus efter jobbet. Tur att jag inte vill bo i hus då!
Gårdagen var skojig trots att jag hanna och sima inte kom till festen förrns halv två. Vi hängde mest på taket och prata med massa folk, jag prata med massa främlingar som var skitroliga haha
Vi kom hem och mötte Victor, Naish och deras kompis från Monterrey vid dörren. Plötsligt så försvinner de in i sovrummet och ska lägga sig. Hahahaha tror ni jag lät dem? Jag kolla på dem som tre frågetecken och locka ner de till vardagsrummet med öl. Men efter en timma tröttna vi.
Fick i alla fall sova mer än 3 timmar inatt, det var gött. Synd bara att jag somna på en penna, det gjorde lagom ont i morse.
Det riktigt Å S K A R just nu! Ganska mysigt. Nu ska vi beställa massa pizza till vårt pluggande att enbart äta Oreos cockies kanske inte är så bra?

Haj haj
MARKEN EXPLODERAAAAAAAAARRRRRRRRR

S: John Mayer - heartbreak warfare


Sonia: är det inte söndag?

Halloj där!


Sitter just nu hos Sima. Vi har precis youtube:at Justin Bieber och pedofilat oss. Det är vi mot alla 10 åriga småflickorna alltså!

I fredags gick jag till skolan för att möta upp min projektgrupp för att avsluta, ja vårt projekt. Jag ville bara hoppa från någon bra. Många shots + för få timmars sömn + stekhett utomhus = no good combination.
Vi hade en stor presentation sen som också gick bra. Mindre kul att lyssna på 5 grupper i 20-30 minuter upprepa i princip samma sak, vissa trögare än andra - på tom mage. Det slog mig när jag satt där att jag helt glömt bort att äta på hela dagen. Så jag lollo och jocke drog till mega och köpte chorizo å åt.

Efter en timma en två gick vi ut för att möta Sima och vi drog till Santa fe till Hannas klasskompis hur. Sjuuukt snyggt inrett! OCh skum..men ändå god shots. Vi drog vidare till Antara till en megaklubb där vi fortsatte kvällen tills det blev morgon. Vi var hemma klockan halv sex efter stopp för både tacos och burger king och skumma telefonsamtal.

Vem vaknar upp tre timmar senare? FÖRLÅT men jag börjar tröttna på denna värme! Man är ur funktion!
Det har gått för långt när man inte ens orkar äta alltså. Helt sjukt.

Snart ska jag hem och ta en kalldusch innan vi drar för att fira Olive och kanske vidare då.
Jag undrar lite när jag ska få sova? Typ aldrig.

Nej, ska upp och hjälpa sima som smart nog tappa en burk med koookhett vax på golvet...

Besos

sonia: ibland så!

Hahahaha MÅSTE bara berätta om det här.

I en av kurserna vi tar, documentary production så har vi ett litet coolt tjejgäng som är ganska bittra av sig.
De, utan att överdriva, a v sk y r oss. haha det hela är ganska så mycket skrattretande.
Det är jag, Lollo och Sima som är utbytesstudenter i den klassen och så mexare. Alla i den klassen är såna som verkligen ska bli filmregisörer, producenter och sånt babbel, ja förutom vi tre tjejer då. Och läraren vet om att vi inte har någon som helst bakgrund i det ämnet.
Eftersom vi kollar på massa gamla klassiker, bland annat den första dokumentären och så vidare - så vill han ju höra vad vi tycker om det. Den här läraren vet vad han pratar om alltså, har inte sett någon brinna för sitt ämne som mycket som honom.
Men, nada. Ingen pratar. Och han har fått sina utflipp på "oss" det har han, men ändå. De kniper igen.
Nu till grejen, de gillar inte att han gillar oss. Han gillar oss eftersom vi ändå svarar trots att vi egentligen "inte ska veta något". Men jag kan även gissa på att hälften av tjejerna vill gärna stå framför altaret med läraren också.
En onsdagseftermiddag i början på terminen hade vi en vikarie, som automatiskt började att prata på spanska. Vi sa snällt till att vi inte förstog och att detta är en engelsk kurs. Han ber om ursäkt och ändrar språk direkt. Bara det att dessa flickor blir sura och vill att han ska prata spanska, trots att vi inte förstår.
ex 2: vi har precis bildat ett team och läraren har frågat vad alla vill kalla sina teams. när det kom till oss så sa någon av oss "the swedes" och då "viskar" en av dessa tjejer "the nånting-nånting" på spanska som lät som swedes men betyder något i stil med slynor.
Hahahaha?

Ex 3: Vi sitter längst fram i salongen (klassrummet är byggd som en mini biosalong) och vi ska precis börja kolla på en dokumentär som läraren senare vill ha en analys på. Vi tar fram våra häften då jag känner något flyga precis över mitt huvud och ser att det landar långt framför mig. WTF?!
Då har alltså nån av tjejerna försökt att slänga något på mig!! Hahahaha

Draaamaqueens.
I onsdags hade vi sista lektionen och läraren var lagom road över att tjejerna inte svarade på honom när han fråga var deras kompis var (som gick ut för att prata i telefon) de får en utskällning. Sen berättar han att han stänger forumet där vi ska lämna in alla analyser i på söndag. Detta upprepar han en miljongånger.
Killen bakom oss: soo...is it saturday, or sunday?

Hahahahaha!! Kunde inte hålla mig, så jag asflabba.
Simas tålamod är också likamed noll; hon vänder sig om till honom, himlar med ögonen samtidigt; sunday, dude. suunday!

Läraren blev helt ställd av denna fråga: please, saturday and youll be safe. På ett klockrent dumförklarande sätt.
Det är väldigt vanligt med att läraren informerar, informerar, informerar och studenterna ställer såna frågor direkt efter.

Typ: the presentation is not in this classroom, ok? Ill send you email when i know in wich one we´ll be in. so be prepared with the finalproject in both paper and cd, friday at 4 ok? I want one copy and youre gonna a copy for the client also, ok? Is everything clear?
- on friday?
- at what time?
- where do we have the presentations?
- so youre gonna have youre own copy also?
- will you email us the information about wich classroom?
- do we have to print the project?
- do you want the project in colors?
Utan överdrift, what so ever.

Sonia: ljuset i tunneln

Inte för att vi gått genom en mörk tunnel under tiden, men snart är alla finals över.
Det är denna veckan vi har som mest att göra och jag lyckades få Lola att blogga två gånger, borde inte jag få ett pris?

I veckan har vi mest filmat klart vår dokumentär, och igår började jag och Lollo att klippa och fixa den, hahahaha! Den kommer att bli klockren, speciellt med alla våra bloopers. Vi har fåtti uppgift att göra någon jämförelse sverige/mexico slash hur hela vår upplevelse av vår tid varit. Vi gör självklart inte det bara så, utan gör det hela lite roligare. "The documentary about the making of the documentary" ex1: lollo filmar mig då jag spelar in ett klipp på Sima. Sima i sin tur är den enda som inte kan sluta skratta framför kameran och jag är den som inte har något tålamod så vi har ett å annat klipp då jag filmar och efter två sekunder skriker: VADFAAAN SIMA!! Och, allt från en annan kameras synvinkel.
Vi måste nog ladda upp dokumentären här Lollo! Haha
Vi kollade på mitt klipp då jag slår min pinata på födelsedagen. Jag ställer mig och gör mig redo, alla väntar och jag skriker något och pekar på pinatan. Både jag och Lollo reagerar; vadfan sa jag egentligen? Vi kollar igen och jag skriker: IM IMAGENING ALL MY TEACHERS FACES HERE! (Pekar på pinatan och börjar slå)
Hahahahah asså va?
Om det är några så är det två från gymnasietiden i så fall.
en av måånga (MÅNGA!) buckets som slank ner under dagarna på spring break. här på ön cozumel.

Onsdageftermiddag och det är dagen innan vår final på spanska. Sima frågar om vi ska med på EN öl. Jag pallar inte dra till huset så jag hänger med. En 1liters öl slank ner. Neish kom och övertala oss till att hänga med till baren på andra sidan gatan där victor satt med massa kompisar.
Två öl senare försöker de få med oss på fest. Klockan är nu 9 och de vill att vi åtminstone ska med till kl 11. 
Nej nej nej nej vi har tenta imorgon!
Vi lyckades visa vår vilja gentemot final:n. Meeeeen, så ringde telefonen och vi sprang på bio, från bio blev det kääk och jag och sima hoppa inte in isängen förrns 2 på natten. Natten innan provet.
Kl 5 ringer larmet. Snoozar. Snoozar 1 milj ggr
Kl6 vaknar vi. Pluggar en halvtimma. Somna i 40.
Plugga i 40, springa till skolan och skriva provet. Denna gång hade vi även det muntligt. Gick bra för oss.
MM, usher! Längesen.
haha knäppis lollo i playa del carmen en eftermiddag med mina simfötter


Ja, i alla fall.
Om fyra timmar har vi en megapresentation och jag måste hinna skriva om min del av arbetet innan dess. Bara det att jag är ganska så sliten från igår, ingen baksmälla eller så. Bara ganska trött.
Det var roligt på Kings pub, alla kom och joina oss. Hanna, Hilu, Carlos, Philip, Nico, Simo, de franska flickorna, Kathy och Olive och några till Igår gick mitt hjärta till Olive, hon fyllde år och hon fick samma avslut som jag fick på min 18årsdag. Worst. Night. Ever.
Nej men om jag kanske ska ta och plugga lite? Alltså, jag älskar skolan! jag vet att det låter helt ironiskt, men jag gör det. Hur kan man inte?
Som D sa till mig i onsdags: när jag hör om allt ditt plugg får jag panik. jag hatar skolan.
Alltså, poooor que?! Hur kan man inte älska att lära sig något nytt varje dag, få ny kunskap?
Anyways. Jag skulle bara uppdatera kort. Ehm. Hej
kolla in coolingarna liksom...

I KILL PIÑATAS!!

Men hej

Sitter i skolan med Sonia, troghetens mastare, hon sitter pa facebook antar jag.

Idag gjorde jag spanskatestet fran helvetet!! Det gick faktiskt ganska bra, speciellt den muntliga delen!
Efterat pratade vi om J:s parasiter som invaderat hans tarmar:
Jag: Du har haft dina sma inneboende kompisar i flera veckor nu ju! stackars liten!
J: Ja, och ingen hyra far man heller...

HAHA, den hundblicken han hade nar han satt och tyckte synd om sig sjalv slar ALLT!

Sima har varit arg pa sistone, pa mig och Zalga. Hon sager inte sa mkt, man ser bara att hon biter ihop tanderna varje gang vi oppnar munnen. Jag vet inte vad det ar...antagligen ar det vi.

Nu ska vi gora en dokumentar om Sverige och Mexico, den kommer bli skitrolig!!

"I KILL PIÑATAS!!"


Sonia: ingen som läser!

Haha! Lollo gillar att ta order.
Har suttit nere i vardagsrummet och "pluggat" lite spanska. Hur länge (kort) ska man kunna hålla sig koncetrerad utan att diagnoseras med typ ADHL? Haha
Seriöst, det är helt omöjligt för mig.
I alla fall, finalexam på spanskan imorgon alltså. På allt vi har gått igenom hitills. Det har gått bra för mig fram tills typ kap 7 eller 8. Där tappa jag det helt. Så vi får helt enkelt hålla alla tummar och tår för oss imorgon!
Snart är alla finals över!!
Jag har äntligeen fört över alla bilder från semana santa när vi var i cancun, playa del carmen, izla cozumel och tulum. Jag har gett upp hoppet om att lägga upp bilder på fb, har enkelt varken tid eller lust för det. Så de enda som får se något är ju läsarna av den här bloggen, känn er speciella.
Tyvärr så är jag också ganska så välmedveten om att exakt ingen läser mina inlägg eftersom jag skriver så mycket. Därför kan jag också skriva massa skit, det är ju ändå bara jag som ser x hihi
Weeeell. Adios

Here we go again...

Det är andra gången Sonia tvingar mig att blogga för att jag är så trög. Men hon är också trög som SKULLE HA DUSCHAT FÖR EN TIMME SEN MEN STÅR I DUSCHEN NU!
Det här är veckan från helvetet, jag har hur många finals som helst, men det ska nog funka!
Idag ska vi filma en dokumentär och redigera den...tills IMORGON! Känns bra, känner mig lugn...
Jag längtar bara tills nästa vecka då J:s pappa kommer hit och vi ska dra ut och resa.
Vi vet inte ännu vart, det kommer bli lite på impuls tror jag, eftersom det fungerar i Mexiko...
En av mina nära vänner fick jobb idag! Jag är superglad för hennes skull! Hon förtjänade det, och hon rockade bland 78 sökande!! You go Sofie!
Saknar svensk mat...ge mig!
Klem

Sonia: and its coming closer

Jag igen. Jag vet; nitlott.
Sitter inne på mitt rum och dör av värmen, mest pga att datorn är varm och ligger på mina ben, men ändå.
Har varit i Coyacan med Sima och Hanna och käkat KÖÖTTT och gått runt och haft det mysigt. Egentligen borde jag kolla igenom spanska boken för att se vad jag har för frågor eftersom det är sista lektionen imorgon. Kommer att sakna det på något sätt, man lär sig liksom...men alldeles för tidigt på morgon och alldeles för långa pass. 3 timmar två dagar i veckan.
Organisational communication är också klar imorgon, vi har bara en stor presentation med vår kommunikationsplan som vi har skrivit.
Sen ska vi spela in en dokumentär, jag sima och lollo. Synd bara att tiden är så knapp för den hade riktigt bra potential. Jag och Lollo stog och prata om den lite kort igår och vi fick hundra nya idéer hela tiden. Hoppas att det blir lika bra sen då bara. Men onsdag ska den presenteras och det blir sista lektionen den med.
Sista consumer imorgon men tenta och presentation väntar.
Allt börjar närma sig slutet nu alltså och jag trodde att jag skulle må jääättedåligt, men jag har hemlängtan nu. Längtar till att få sova i min säng, i mitt rum. Vakna upp till ett frääscht kylskåp fylld med mat. Få mat. Rena kläder. Men det bästa är ändå att ha familjen, släkten och alla vänner så nära. Bara ta upp telefonen och kolla vem som ställer upp på att hänga med mig hehe
Jag är töörstig men har ingen vattenflaska :-( Saknar att dricka ur kranen också.
Sen tror jag också att bara för att jag inte riktigt vet om jag ska tillbaks eller inte så gör ju mitt avsked lite lättare. Jag får ta uti med det här. Det lär inte bli lättare hemma där det redan finns folk som är väldigt emot att jag ska stanna. Men jag är inte riktigt redo för att jobba på heltid ännu - har resten av mitt liv på mig för det liksom.
Nej, men egentligen ville jag bara säga god natt. Kan lägga upp lite foton så att det inte blir alltför tråkigt. Jag vet att jag uppsatsar varje gång jag ska blogga! Och jag ska föreställa en klar kommunikatör, pff.
Nej förresten, pallar inte. Perdon! God natt.

Sonia: return time

God morgon!

Jag sitter och äter frukost på min säng. Nutella på vitt bröd, självklart med nutella än bröd. Och svart kaffe. Och en vattenflaska - jag kokar.
Jag vet inte riktigt vad klockan är om jag ska vara helt ärlig. Jag har precis ändrat klockan på datorn till mexikansk tid, men är hon verkligen 12?
Aja, lär väl märka det om en timma i så fall. Jag ska möta Sima och Olive för att dra till Coyacan (som alltid på söndagar) och äta på....nu har jag glömt det spanska namnet, så klart. Brasilianskt ställe där det är buffé med plockmat och det kommer in en servitör med 15 olika köttbitar och serverar. Vi hittade ett sånt ställe i Cancun och åkte dit en kväll, bara det att vi kom en halv timma innan stängning. Det vill säga; halv tolv på kvällen. SÅ MYCKET MAT! Och inte särskillt klokt med tanke på att vi drog vidare för att festa (så klart). Vi tog en del dumma beslut de två veckorna alltså hahaha
Igår drog jag och Sima till Kings pub. I tre veckor har vi försökt komma dit tidigt så att man kan hänga lite med våra nyfunna kompisar, men varje gång slutar det med samma sak.
Igår var vi hos Sima och drack vin och börja prata om djupa och mindre djupa grejer. Det vanliga om varför vissa beter sig som de gör, våra familjer (mest) våra vänner, framtidsdrömmar bla bla bla
Gårkvällen var väääl...intressan?
Två riktigt roliga grejer. Jag går för att beställa våra tredje mojito medans bandet spelar bara det att bartendern inte får servera efter 2. Chefen står brevid och jag var tvungen att slå på charmen. Två minuter senare fick jag mina drinkar och sprang iväg med dem till Simis. Vänder mig om för att gå tillbaks till bartendern för att hämta kortet då sångaren skriker: ZALGA!ZALGA!ZALGA!
Hahahahahahaha alltså bara han kan göra sånt! Som när han sa till stackars Sima som skulle på toa en gång: And where do you think youre going? Framför alla, mitt i låten!
Haha det var bara att vända sig tillbaks och sätta sig snällt. Det var ju ändå The killers.
Roligt var det också när vi åkte hem och jag fick sjunga högt och fult till Kings of leon. Men annars så var kvälleeen, som sagt, intressan på ett mindre kuligt sätt.
Ikväll blir det att plugga, ganska så mycket. Ska bli skönt att få den här veckan överstökad. Veckan efter är det bara en tenta kvar och sen åker vi iväg i två veckor, ska bli rktigt skönt men riktigt konstigt att lämna allt också.
Haha nu hör jag att jocke och lollo är utanför mitt fönster, här nere
"Fitta vad varmt..."
Jag ska dit och störa dem lite. Tja

bilder från födelsedagskalaset

först tacos på tacoståndet nummer tre!

jocke och lollo!

sen gick tjejerna iväg på äventyr och jag och jocke till mega för att handla:


före

naish, yo y jolanda


Sonia y Lola

Men det här är visar väl...sanningen lite mer?

vi rymde ifrån folket på baksidan och gick ut på framsidan för att cepa oss lite, stackars grannar....


med världens finaste flicka


lek med ballongerna


skåne-ligan + fabbe


jag ser rumänien, colombia, australien och mexiko i den här bilden!


förstöraren vladd!


neish & jolanda


paul, paulina och ramon!




neish och victor med en tjej som jag tyvärr inte minns namnet på


gäster


Mimisfimis gör det hon är bäst på! Ja, förutom att beskylla mig för alla hennes fel och att sno saker och ting hehe


haha! exakt samma!!


wiiiee






med nikola och gustav


hands up för neish och thang!!


titta vad fina de är!


dags för tårtan (som iofs är ett kapitel för sig...)


kolla hur Sima smygäter av min tårta! Säger ju att hon är tjuv...


Kolla hur hon fortfarande håller blicken kvar på tårtan...


alla skulle hjälpa mig med tårtan. varför skulle jag behöva hjälp liksom?


jakob och guffe får prata lite svenska


tårtkrig


gustav med den skyldige


och häär är väl den exakta anledningen till att alla ville hjälpa till, jag har blivit världens klumpigaste tjej sen jag kom hit. det var en av de två nya upptäckterna om mig själv som jag skulle berätta om. mer bevis kommer i annat inlägg.


dansish


smygfota mig inte när jag blandar drinkar


de här tre flickorna gjorde min dag!
Här kidnappa mig dem in till Victors rum för presentöppning och utan att jag visste det så fixa Micke och Thang min piñata på undervåningen.
Jag och Sima var under en väldigt lång tid besatta av ett Youtube klipp där en snubbe bland annat sjunger: guns dont kill people ah-ah I kill people *tjuck tjuck*(laddar pistolen) PAAAOOOWW, with guns!!
Och på mitt födelsedagskort skrev dem det fast bytte ut people till piñata. Jag sjöng en gång. Fatta inte. De börjar filma och ber mig att sjunga igen. Fattar inget. Till slut kommer Fabbe fram till mig och Lollo skriker: MEN FATTAR DU INTE?! DU HAR FÅTT EN PINATA!!!! - Vaaa? En pinata? -JAAA!! - HAR JAG FÅTT EN PINATA?! - JAAAAAAA
Skriiik. Vi går ut och jag vänder mig tydligen om till Lollo och säger: är det sant att jag fått en pinata? - Nej Zalga....


i vårt rätta esse...


plesenteeer

Nehe. Nu kunde jag inte ladda upp fler bilder. Men den klara av ett par stycken i alla fall! Kanske lika gott, med tanke på att det bara gick neråt efter det här haha

Utkast: Maj 1, 2010

Hello!

Idag, eller just nu skulle jag egentligen varit på min gudmors dotters bröllop och stå där med en fin klänning som brudtärna. Varför ska alla gifta sig just nu, när jag är borta liksom? Ett annat stort bröllop snart!

Jag har slösurfat i två timmar nu. Vaknade upp strax efter elva och åt min hamburgare som vi köpte imorse men som jag inte orkade med. Det var gott. Och lite nutella på vittbröd-mackor också. Det var också gott.
Igår var vi alltså ute och "klubbade". Vi drog till det stället som vi var på förra veckan men drog lika fort. Gick vidare till ett sånt "överfint" ställe där folk trodde att de var snorrika och bättre än alla andra. Eller så var dem det också, men jag och lollo satt mest och skratta. 90talet ringde och ville ha tillbaks sin fashion! Hahahahahaha
Fyfan, Lollo har äntligen börjat friskna till (dock inte i huvudet) så hon har hängt på våra galenheter på kvällarna. Och om vi har skrattat? Discoface rules. Hennes "hej-jag-är-hög-och-dansar"dans är också kul. Men när vi mobbar Sima är det ändå roligast! Haha
Hoppas på en utgång ikväll också!
Jag kan fortsätta med bilderna som jag skulle laddat upp för en vecka sen. Fabbes veckor här. (Allt för att jag inte ska plugga)
kings pub. min födelsedag hade börjat i Sverige, självklart skulle det firas! Musiken i öronen var bland det bästa också, live!


i väntan på godiset.


Mimisfimiis!


Vi fick Micke att testa tequilan men han fick oss att ta en jäger till istället för två tequila. Idsalas reaktion över Skype när hon såg shottglasen var ändå bäst! Haha




Salud!

Gooott.

Äh, det får räcka. Jag ska nog plugga lite...eller hitta några "intressanta" bloggar att läsa innan jag blir hungrig och måste ta matpause och innan det blir dags att byta om till party. Vips så hann man inte plugga.
Känner jag mig själv rätt så kommer jag snart in igen för att visa bilder från mitt kalas!

Tja!

RSS 2.0