Med pipan i munnen

Vänner! Det här kan vara mitt sista inlägg för nu är det officiellt att jag blir en av Newz nya bloggare. Bloggen kommer att fortsätta vara densamma, kanske lite mindre snack mer foton? I dont know, time will tell. Men bra mycket bättre plattform och jag tror att vi alla kommer att trivas där lite bättre där, eller hur?

Har varit sjukt seg idag, höll till och med på att somna på lektionen idag TROTS att jag la mig så tidigt igår. Men jag, liksom många andra vaknade mitt i natten av att det regna så stöööört mycket. Jag var helt säker på attt det var översvämning i mitt rum och kunde inte sova om förrns jag la datorn i byrålådan...sen kunde jag inte bry mig mindre och sov om. Tog ett tag tyvärr...
Jag hade ju min fotolektion med den här klockrena professorn som jag berättade om förra veckan? Han som fick mig att skratta liite för mycket, liite för högt? Han gjorde det igen!
För ett par år sen var han på flygplatsen (igen) och stog där med sin pipa då en vakt kom fram till honom och sa;
- Du får inte röka här
- Jag röker inte...
- Men du har ju en pipa i munnen?!
- Jaha? Jag har skor på mina fötter också, men jag går inte?

ALLTSÅ! HAHAHAHAHAHAHAHA
Nej, nu ska jag lägga mig. Ska bara trösta Vickan lite över MSN som har kärleksproblem. Jag kommeer att hata mig själv imorgon när klockan ringer kvart i sju, hata!
Godnatt! Beso

Ps: denna professor, som är otroligt söt (och väldigt, väldigt gammal) är helt säker på att jag är mexare och pratar med mig på spanska. vem är jag som rätta honom? Åhåhååååå

buenos dias blev buenos tardes...

God morgon!
NU är jag pigg som en lärka! Fast det var faktiskt litejobbigt att gå upp för 40 minuter sen, trots tio timmars sömn. Vem hinner egentligen sova 10 timmar inför en skoldag?!
Ska ta och överföra mina foton till ett usb som jag ska framkalla inför fotoklassen.



Haha! OJ! Såg att jag glömde publicera inlägget, och även skriva klart det imorse.
Oh well, datorn trögade sig som faen men jag hann åka till Walmart för att framkalla. Trots att taxichaffören körde fel för att han var helt inne i vår konversation och hans försök till att hitta ord som jag skulle hjälpa mig att förstå vår spanska konversation bättre. Men ibland är jag helt ommöjlig att göra med...
Nu ska jag ta och läsa lite inför nästa lektion. Sen ska hem till Vickan (Victor) för att få lite hjälp med min spanska läxa, ja om han inte går ut och dricker...vilket han lär göra i största sannolikhet.

Beso for now!

zzzz

Klockan har precis passerat 22 här och jag är helt slut. Har varit genomtrött och velat sova enda sen kl 20. Och vad gör jag vaken? Det undrar jag med! Helt sjukt var jag sover på senaste. Imorse när klockan hade ringt två gånger och det gjorde fysiskt ont att komma upp från denna sköna säng så slog det mig att jag hade lagt klockan en hel timma för tidigt - LYCKA. Lycka, eller LYCKA?! Jiiis vad glad jag blev!
Tror att min kropp tar igen från hela förra terminens saknad av sovtimmar, det blev inte aaalls många. Jag förstår själv inte hur jag pallade, men har man kul så lever man på den energin!
Nu ska det sovas, imorgon ska jag upp för att framkalla foton som vi har haft i läxa till morgondagens fotoklass sen ha lektionen i tre timmar, fyra timmas håltimma på det innan andra 3timmars lektionen börjar...gaah. God natt!

PS:




Igår när jag och Paulina
kikade på det nya köpcentret så gick vi in i en djurbutik, ja alltså inte en sådan som man är van med i Sverige med lite fiskar, fåglar kanske marsvin, kaniner eller ormar, ödlor (ibästa fall)
Utan en djurbutik med små minimala burar med....wait for it...flera hundar. Där låg dem hela utmattade och med fett päls och såg genomledsna ut. Mitt hjärta gick sönder i miljoner bitar, POR QUE?!

Jag vill öppna alla burar och ta med varenda en med mig hem, helt fantastiskt söta var dessa valpar och jag undrar när den där fina vårdagen kommer då jag själv får en hund?
Ps: ingen tyckte självklart att det var konstigt utan det är så man handlar sin hund här, går in i en butik och pekar ut en å så vips! så har du den hemma. Som vilken sko som helst. Undrar om de får kvitto och returrätt? Alla runtomkring mig tyckte väl tvärtom, att JAG var den störda som gick runt och knacka på fönstrena till burarna och sa "heeeej hundeeen, heeeeej...vad fiiin du är, jaaaa visst är du deet? Visst vill du följa med mig heeem..jaaaa, jaaa du e s så sööööt" Paulina slet ut mig därifrån. (Kul att mitt PS är längre än själva inlägget...)

La puerta negra

Tjohejsan nu är jag hemma!

Väl ute på campus så stötte jag på två kompisar så vi tjattjattade lite och kom fram till att vi tre faktiskt var hungriga. (Min plan var att gå och handla mat och tillaga det här) Och eftersom jag bar runt på en megatung väska och ett tennisrack så blev det enklare att bara dra ut och käka nånstans och då berättade dem om det fantastiska la puerta negra, (den svarta dörren).
Denna svarta dörren ligger i närmaste bostadsområdet vid skolan och man går fram till den stängda svarta dörren och knackar på, då kommer en som "bor" där och öppnar. Har man tur så är det inte fullt, då går man in i det lilla hemmet och serveras en trerättersmiddag för 37 pesos, ungefäär 20 kronor. JAG VET! Helt galet!

Ett, att det är någon skum svart dörr som man ska knacka på
Två, att det är någonslags underground ställe
Tre, sjuukt billigt.
Maten kanske inte var det bästa jag åt, men hej...jag klagar inte när jag blir mätt på 20 kronor, inklusive dricka.

un dos tres

Snabbt inlagg!

Sitter i skolan nu men ska ta och bege mig hemat, val hemma ska jag handla mat, ata mat och plugga. Men jag kommer aven att uppdatera har. Kanske berattar om mina husdjur!

Beso

Jag saknar White chicks! häääää hähä häääää

Jag och Paulina drog till den nya "mall:en" i närheten av skolan, sjukt snygg! Extra bra att den inte har exakt samma butiker som exakt alla andra mall:ar har.
Vi hittade en resturang där man kunde få välja en pasta typ, åtta ingridienser och sås som tillagades framför en, muuuuuuuuuuuuuuuuumms vad gott det satt!!
Sen gick vi för att kolla på Agente Salt och var, sorligt nog för mätta för popcorn. Kommer in i en tom biosalong och JB´s "never say never" spelades och vem är jag som inte ska sjunga med och dansa? Aaa, tills jag upptäckte att det faktiskt satt två människor i salen. Medans vi vänta på reklamen, och lekt klart med stolarna så slog det oss båda att det faktiskt inte går att gå på bio utan popcorn. Helst ska man ju också ha hunnit äta en stor del av lådan innan filmen knappt har börjat! Så vi springer ut och handlar det, heller i lite extra smör och springer in igen.
Alltså...filmeeen, klockren! Jag rekomenderar den aabsolut. Gillar filmer som man överraskas av, inte många som gör det nuförtiden tyvärr. Jag ska inte avslöja något, jag är faktiskt mogen nu.
Minns då sista matrixfilmen kom ut och alla var så exalterade, jag själv kunde inte bry mig mindre med mina kusiner drog med mig och deras syster på trean på premiären. Dagen därpå i klassrummet var jag lite uttråkad så jag gick fram till tavlan och skrev. MATRIX 3: NEO OCH TRINIDY (hette dem så?) DÖR I SLUTET.
Ops...I did it again. Hehe
God natt gott folk! Jag kommer att hata mig själv när klockan ringer om 9 timmar. Beso

vamos a la cine

Jag tänkte faktiskt uppdatera massa mer under tiden jag väntade men så dök Carlos upp och vi pratade "gamla" minnen från förra terminen, än så länge gillar alla förra terminens utbytesstudenter mer! Haha Score!

Nu ska jag och Paulina gå på bio men fööörst MAAAT. Har velat gå på bio i en evighet nu! Popcorn med extra smör, mums!! Här han man en buffé av extragrejer attt lägga på bland annat popcornen. Man köpa med sig massa god nachos och sånt också och allt för typ en fjärdedel av priset vi betalar i Sverige!! Deeessutom är deras stolar en miljon gånger skönare, man kan luta sig bakåt.
Åå nu spelar de en låt här på campus som påminner mig massa om förra terminen. Myyys.
Ciaao!

En la escueeelaa wey

Holaaa!

Jag sitter mitt ute i campus och har äntligen internet på datorn här också! Börjar bli lite trött på alla events som händer runtomkring här, allting något som händer...i början älskade jag det då jag kom från kanske världens tråkigaste campus men nu när jag sitter och försöker koncetrera mig så blir det lite jobbigt.
Det är karaoke, spel, reklam för drickor och mat, reklam för kamera som man kan fota roliga grejor med. OCh en snubbe som konstant pratar i en mic...oooofff.
Gissa vad?? Happy happy news!! Idag på spanskan så kände jag inte alls för att gråta, dö eller gå under jorden. Jag förstog faktiskt det mesta och han jävlades inte med. Joo, lite kanske...ställde de svårare frågorna til mig när jag kunde svara på snubben, vars spanska är den bästa i klassen, men självklart inte min egna. Gah. Men si se puedo!
Ska nog på bio senare med Paulina och kanske Victor men jag är redan hungrig och ska vänta tills hon slutar, fett jobbigt.
Ill be right back! Tjittattar med mina systrar, den ena om en uppdatering från hennes resa den yngsta is making sure att jag inte glömmer att köpa bästisband till henne och hennes...ja, bästisar.
Beso

foton på mitt (då) stökiga rum

Glömde ju visa er mitt rum.
Ganska så soft, eller hur?

foton på mitt (då) stökiga rum

Glömde ju visa er mitt rum.
Ganska så soft, eller hur?

bildregn!

Ja, det tog ett tag att fixa alla bilder. Men här kommer en del av dem!
i väntan på incheckning (innan helvetet brakade loss) i chicago

andra eller tredje dagen hos victor. eftermiddagsfest. här; victor och sasha


en tysk tjej (som jag samma helg råka kalla för hitler, hon blev inte så glad...) hennes halvsyster som är halvtysk, halvmexikan (no shit) och en, för mig, okänd kille.


Mario, tysken och Victor


förra lördagen. Trajeneras, båtarna i Xoxhimilco floden. Här Victor, Sasha, Naish, Hans, Spain och Gina.


mysigt med dricka komma i rasande fart. öl, tequila, cider och vodka blandat.


"vattenfallet" haha


födelsedagsbarnet!


och såhär såg jag ut första dagen i skolan


den glada upptäckten jag pratade om häromdagen! De säljer tabbole brevid skolan; LYCKA! Men sen att den var nog den äckligaste tabbolen jag ätit är en annan femma. Om jag köper med mig den där igen? HELL TO  THE YEAH! Bara lite mer salt, surt, olja och chili! (Eller som mamma sa; det är ju själva kryddan som är tabbolen och om allt saknades, vad åt du då? haha)

Nu har jag varit duktig med bilder va? ;D
Funderar på att lägga upp ett album på fb, la upp mitt första mexico-album i somras, dåligt va?
Beso!

Friijoleeeees

God morgon, god morgoooon!

Idag har jag endast lekt med svarta hingsten, a.k.a min älskade dator. Det första jag gjorde var att starta den coh skype:a med Ilham och Idsala. Jag ringde till Ilhams iPhone och det första hon säger är "det känns som att jag pratar med dig i telefooon" ....Haha!!
Sen stog Sina och Mamma i kö så jag fick skype:a med dem också. Mitt i mammas predikan brukar jag alltid att visa nån av mina fötter, oftast den högra...och skriken efteråt är alltid roligast. Helt sanslöst sjuuukt vad smutsiga vi var förra terminen. Nu visa jag istället en vit strumpa utan någon smuts under men fick höra skriket ändå, ja men då visa det sig att jag har ett hål i strumpan.
"Skaffa dig nya strumpor kvinna!"
"De här har jag faktiskt snott hemifrån..."
"Släng dem!!"
Ja ja. Sen har jag varit nere i OXXO (seveneleven liknande) och handlat en liter kaffe (typ) lite ägg, salsa, nachos och frijoleees (mosade bönor).
Jag håller faktiskt på att laddar ner mina foton från kameran nu. Slog mig alldeles nyss att jag inte överfört några foton enda sedan typ två veckor efter semena santa (påsklovet och sprinbreak) Skärpning, jag vet.
Men håll tillgodo, snart hamnar ni i fotohimlen! Eeh...

ÅÅÅaaa ÄÄÄ ÖÖÖö

Gissa om det är en lycklig (men trott och hungrig) Zalga som bloggar nu?
Jag har nämligen antligen köpt internet till min dator! WIHO!! Märker dock att fingrarna dras till A och O istället for ÅÄÖ men snart ar jag med i game:et igen!
Jaha...vad hände igår då?
Jag gick ju för att ta lite kalla med Victor och hans kompisar. Och då vill jag tillägga att jag dagen till ära glömt att ta med mig sminket till skolan då jag hade tennis på morgonen och sen duscha och lät håret självtorka. Så man kan väl lätt påstå att man SÅG hur trott jag var...
Hinner med två öl innan vi forflytta oss till Victors ställe för att dricka lite mer och bara hänga. Fler och fler kom och jag träffa lite kompisar som jag inte hunnit träffa ännu, så mysigt!!
Hahaha vid något tillfälle stog jag, victor, sasha, neish, jimena och carlos ute och diskuterade vilka som var snyggast från förra terminen. Efter att ha diskuterat fram och tillbaks i typ en halvtimma så säger Carlos, som annars är en ganska tystlåten kille:
- NO REALLY NOW! The bestlooking girl from last semester is DEFINITLY HER SISTER!! Och pekar självklart på mig. Stolt storasyster!
Jag lyckades att bli övertalad till att hänga med på en fest till en av vår kompis, hängde mest med for att jag inte ville hem till ensamheten och också för att snubben som hade festen är schysst!
Väl på plats så började jag ångra mig ganska fort. Men så dök mina nya franska kompisar upp och hur roliga dem än var så KUNDE inte jag hålla upp ögonen. Så kom jag på att jag kanske borde dricka lite alkohol så att jag piggnar till, och visst hjälpte det...for stunden! Det blev bara värre sen. Herregud, jag stog som ett barn och gned mina ögonen med hela handknogen.
Vi kom typ vid midnatt ungefär, vill ni veta vad klockan var när jag låg i min säng? KVART I SEX!!
Tycker så synd om alla snälla människor som försökte prata med mig men jag orkade inte ens öppna mnnen, jag var så omänskligt trött så det fanns inte! Vid något tillfälle snodde jag Victors systemkamera och lekte paparazzi, jag fick många nya kompisar då! Hahaha!
Till sluut lyckades Victor fatta att festen var slut och det var dags att hoppa in i taxin. Bara det att chaffören vill ha för mycket pengar. "lets jump out of the taxi and scare him so that he gives us better price" trots att jag inte orkade så gjorde jag det. 

Det sluta med att chaffören inte alls skrämdes ivag utan körde iväg istället.
Där stog vi två, i en liten gata i ett okänt område halvsex på lördagsmorgon. Om jag gapa och skrek på honom? O ja. Om han gjorde situationen bättre genom att försöka vifta in privata bilar för skjuts? Hell no.
"But duude, they wont rape you- us because we´ll rape them first!!" Haha idiot
Kom itll slut hem och slängde mig i min säng och hade ännu en natt..eeh, jag menar morgon, då jag frös ihjäl. Ett linne, långarmad tshirt, tjocktröja, pyjamasbyxor i bomul/fleece, tjocka strumpor hjälpte inte.

Kvart i tre på eftermiddagen ringer min mobil och Paulina undrar om jag inte ska med till båtarna, vilket var planen. Så jag går upp byter om, springer till OXXO för kaffe, sätter mig i en taxi och ringer gänget som ska dit..men då hade de träffats redan vid tre och åkt :-(
Egentligen blev jag inte ledsen, mer glad over att slippa dricka alkohol. IStället åkte jag till perisur för att köpa internet och äta mat och glass. HAr varit och handlat massa nödvändigheter och nu ska jag gå och faktiskt använda mitt kök för forsta gången!! Middag here I come.
beso

Indio, here I come.

Hahahaha nu ska ni fa hora pa nagot som ar typiskt min ex roomie.
Jag ringde honom igar for att kolla om han skulle med till Kingan. Klockan var val omkring nio pa kvallen? Inget svar.
Ringer honom efter 1 och en halvtimma. Inget svar.
Smsar honom:

Dude, dont tell me that you are sleeping? Because that would make you THE PUSSIEST guy of 2010! (internt)

Nyss ringde han for att be om ursakt for utblivet svar och forklarar:

duuuude I was sooo stoned last night and when you called i couldnt move dude..i was just looking on the roof and couldnt move hehehehhehe

Nej, han har inte sa mycket hjarnceller kvar men det ar ocksa darfor han ar arets karaktar!
Nu ska jag ga och ola med honom och nagra andra kompisar! SALUT!

Jag ska beratta om min och Lollos upptackt forra terminen.


Det hela borjade de forsta veckorna da vi var alla en lycklig familj i la casa blanca. En dag promenerade jag, lollo och victor hem och han klagade pa var takt. Vada fort? Vi gar normalt, tankte vi.
Han trottnade och sa till pa skarpen:

- Marker ni inte sjalva att ni ser ut som tva idioter nar ni gar sadar?

Hahaha? Assaa..

Da har vi alltso gatt helt normalt, nagot fortare kanske. Ni vet, den takten man gar nar man vet vart man ska?

Men senare pa terminen, da dagarna blev hetare och hetare och man inte kunde ta sig till/fran skolan mitt pa dagen utan att svettas igenom alla klader? DA slog det oss varfor alla mexare gar saaaa sakta, det ar ju for att inte svettas! Sa klart!

Det roliga var att sa fort vi narmade oss skolan sa okade vi taktet bara for att fa komma in i svala Cedatec, men precis innan vi kommer in kommer vi pa det "VADFAN Zalga! Vi skulle ju ga sakta sa vi inte skulle bli svettiga!" Hahaha


Off in the night While you live it up I'm off to sleep. Waging wars to shape the poet and the beat. I hope it's gonna make you notice...




Kan. Inte. Halla. Ogonen. Oppna.

I fyra timmar har jag nu gatt runt som en zombie och ar genomtrott. Varfor? For att jag endast sovit i 5 och en halvtimma inatt. Hur mycket brukar jag sova annars? Jaa, minst nio timmar - ibland tio. Och natten var rena helvetet! Jag fros ihjal exakt hela natten. Jag lag som en klump i fosterstallning med armarna i kors och "tacket" over huvudet och sag nog mer ut som en fjarilspuppa an en manniska som ligger och sover...

Igar var det forsta gangen jag gick till Kings Pub. Bara for att frascha upp era minnen; stallet som jag och Sima hangde pa VARJE torsdag sen pasklovet och framot. Enda veckan vi missa var nar vi var och reste runt kusten nastsista veckan och tro oss, VI LED.
Kandes LAGOM skumt att vara dar utan henne men helt faaantastiskt underbart att fa hora det dar sjuhelskotta grymma bandet igen. Vem var vaarldens lyckligaste tjej nar hon upptackte att de lagt till en av Kings of leons latar pa spellistan? Jag ros exakt overallt och var inte langt ifran grat (jag ar ett kanslomassigt vrak ibland hihi)

Att vara har utan Sima, min fru ar konstigare an konstigt. Nar jag bad en taxichaffor att lagga var favoritradio kanal "AAalfa noventeuno punto trees - mar veridad...muuucho mas musicaa" (med ratt ton pa rosten, por favor) ja, men vad spelas da? Hennes favvoband Queen. Samma dag pavag hem ber jag och samma kanal. Vad spelas da? Queen.
Igar
nar jag tog taxin in till Condesa och bad om samma radiostation, vad spelas da? VAR lat Kei$ha - tiktok. Vi blev som tva gaaaalna manniskor sa fort vi horde den. Och beskrev var termin gaaaanska sa val ocksa.
Pavaaag heeem sa ber jag om samma kanal, vilken lat ar den sista som spelas innan jag kommer hem? Laten som jag och hon spelade KONSTANT i en manad...var alskling, var prins, vart hjartegull - Justin Bieber med Baby.
Sima; mexico forsoker saga att du inte hor hemma i Sverige och att du borde komma hit like...AHORA!!!

Idag hade jag tennislektion igen och det blev lite lugnare an den innan da jag var helt geenomsvettig efter 40 minuter. Idag spelade vi tva mot tva. Och jag trodde att JAG var dalig. Stackars kille! haha arligt..jag ville ga fram och krama honom, men anda akta mig lite sa att mitt ansikte inte kom for nara hans acnetackta ansikte. Istallet for att passa bollen rakt fram sa hamna den pa banan brevid, pa samma sida som honom.............
Jag vetinte hur det hela gick till och hur det kunde ske VARJE gng. Egentligen ganska ommojligt...men ja, tydligen inte!

Maste nog ta och rora mig hemat for att sen kopa internet till min dator...mamma lar bli tokig utan skype en vecka till. Imorgon ska vi utbytesstudenter aka batarna igen och hanga. Hoppas att det blir skojjigt!
Men forhoppningsvis sa hors vi redan ikvall om jag ordnat det har med internet. Da ska ni fa se bilder pa bland annat mitt rum och pa min grymma och lyckliga upptackt fran igar!

Besos!

intressant, interresant...minst sagt!

Aterkommer om ett par timmar. Ska bara skriva ut min laxa, springa ivag till tennisplanen och ha lektion (hej traningsvarksdoden hela helgen) och sen springa till min andra och sista lektion i dynsblott har (hej eftersvettningar) och sen bloggar jag (hej favorit!)

besos!

Is this the night?

Halloj!

Har precis slutat min sista lektion for dagen och nu ska jag springa mot mega for att kopa harklammor. Intressant va? Grejen ar att det enda jag har med mig nu ar en locktang, och en locktang pa min lugg ar inte det ultimata direkt. Min harfon och plattang ar nanstans i Victors foraldrars hus...i en annan stad. Sa idag har jag gatt runt, utan att overdriva det minsta, med en lugg som star raakt upp. Den lever sitt eget liv!

Pa rasten till den har lektionen sa motte jag en av de svenska tjejerna och tjittjattade lite och da berattade hon att tva svenska tjejer vad med i en bilolycka igar kvall och...aaa, skitjobbigt, verkligen. Tycker riktigt synd om dem! De ar mer eller mindre oskadda, lite stygn, nackkrage osv men de klarar sig.

Min mage skriker efter mat och jag vet att jag inte kommer att hitta nagot att ata pa Mega forutom en kall starbuckskaffe i flaska. Mums.
Jag ar ganska emot starbucks egentligen, eller...jag har inget emot dem. Bara det att det ENDA de ar ar ett varumarke. Inget annat an ett bra varumarke.

Tre amnen i ett inlagg! Grattis till mig.
Nu ska jag forhoppningsvis mot Kingan...jag ska bara fa ner min lugg....

ah, verdaaad?

Haa, gissa vem som var forst in i klassrummet igar? Gissa vem som blev the teachers pet, ganska sa direkt. Ganska sa naturligt i och for sig eftersom jag hade denna lararen forra terminen och vi catchade upp om allt.
Hon ar en san skon larare som till exempel, om (nar) jag och victor drev med varandra konstant under lektionerna sa kunde hon bara stanna upp och saga; assa, kan ni sluta leka att ni inte ar kara i varandra? alla ser det!
Hahahahaha!!
Vilket absolut  i n t e  ar fallet!
Eller nar jag och Lollo skulle kora viskleken med klassen for ett satt att visa om misskommunikation sa skulle jag forst viska i en av killarnas ora, och lararen sitter i andra sidan klassrummet i en helt annan grupp da hon skriker:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUU!!!! ;-) ;-) ;-)

HAHA VEM gor sant?!

Lektionen var helt ok, larde kanna tva skona franska typer som jag kanske ska ut med ikvall.
Kopte med mig burritos och en farsk choklad donut och la mig i min sang for lite movietime.

Idag har jag haft kursen fran helvetet espanol intermedio och min snalla larare som pushar och tror pa en sager:
assa, du hor hemma i basic klassen. ga dit.

Snallt va? Jag gillar honom....INTE!
Sen akte jag buss for forsta gangen idag. Mysigt. Inte. Haha

Pavag till skolan igen (vi akte till ett annat universitet for att kopa bocker) sa tog vi taxin...aa men da far han punka! SOM det small! Mina oron explodera.
Tror ni han stanna? Haha! Tjena! Han korde klart hela motorvagen med falgarna...skon snubbe!

Vet att inlaggen blir lite trakiga utan foton, men jag har fortfarande inget internet hemma. Men snart sa! Besos.

spring spring spriiing...for what?

Hann inte riiiktigt med hela laxan, har summeringen kvar men dethinner jag gora imorgon pa min typ sex timmar langa haltimma. Harligt va?

Maste springa pa lektionen nu. Kolla hur jag stressar, anda vet jag att jag kommer att vara den forsta pa plats. Mexare och klockan gar INTE ihop. Men jag alskar dem anda :D

Hors imorgon vanner! Puth


We'd be so free, happy alone. Sharing a smile, so far from home.




Jag har den fantastiska laten True love way av Kings of leon i huvudet. Inte mig emot egentligen...

Borjar min andra och sista lektion for dagen om en timma och tio minuter. Jag har uppdaterat mig om varlden redan och funderar pa att skriva min laxa som ska in pa fredag. Men orkar jag? Nej. Kommer jag att orka imorgon? Nej. Lika gott att fa det overstoket? I guess so...




Vi hors om tva a4sidor! Besos.

B L A AAAA!

Kvallen till igar, da jag tittade pa "Y tu mama tambien" sa lag jag i min sang, under min filt. Samtidigt hadejag ena fonstret, som ligger pa ena kortsidan, oppen och sa balkongen som ar i motsatt hall. Det jag glomde bort var MYGGEN.

Ganska snart borjar mina fotter att klia heelt frenetiskt, utan att jag kanner sjalva betten. Den kliar overallt men det kanns som att det ligger under skinnet. Helt stort. Jag var saker pa att det var pga av i lordags, da vi akte batarna och fick lite vatten i baten. Den lilla floden ser mest ut som avloppsvatten. Precis nar filmen tagit slut och jag borjat lyssna pa musik for tt sova borjar mina handr ocksa att klia pa samma storda satt. Inga bett, bara overallt.

Vaknar dagen efter med bett pa, vanstertumme-pekfinger OCH langfinger OCH under lilfingrt (om jag var potatis innan sa ar jg vattenmelon nu).Hogra handen blev skonad men jag skadade den genom att ga in i en fet skruv istallet. Hej blamarke!

Hogra foten har tre myggbet och vastra tva. Jag har inga vantar med mig men jag sov med strumpor inatt!

Ja! Och nu till det varsta. Jag far tillbaks mina spyattacker bara jag tanker pa det.

Jag gar in i toalleten pga naturens lagar och nar jag ar klar och ska tvatta handerna sa tappar jag andan och blir helt paralyserad. Det kandes som att jag stog still i en hel timma och stirrade pa den jaaaakla intraktarn, som faktiskt holl mig fangen i mitt egna badrum!
For att komma forbi maste jag alltso komma valdigt nara handfatet, dar det ACKLIGA, FULA, STORA, GROTTESKA odjuret lag i.

Efter att tanken slog mig att;
den har javeln kan bara vekla upp sin feta rygg och flyga mot mig och attackera mig med sina antenner sa slangde jag pa mig min handduk och sprang ut. Stangde dorren. Yrade runt med vinkandes hander och fladdrande ogon och snabba andningar (men inte lika snabba som hjartklappningarna) tills jag kom pa harsprayen!
Lagger handuken hela vagen upp p´huvudet, oppnar sakta och SPRAYAR pa som saatan, nastan sa att jag skrek: DIIIEEE BASTARD DIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!

Men jag gjorde inte det.
Nar jag trodde att javeln var tackt med en decimeter spray SA ROR JAVELN PA SIG!
Assa...jag kan borja grata bara jag tanker pa det igen.
Han vander sig om och kryper ner i halet. Varav jag slar pa det stekhetta vattnet och later det rinna tills badrummet ar fyllt med rok...aa, tills jag koppla att den javeln inte dor av vatten eftersom den kom fran avloppshalet.
Sa jag hallde lite rengoringsmedel, stangde dorren och la mig i sangen.

Oh, ni ska veta vilka bilder som dok upp i huvudet nar jag egentligen forsokte inbilla mig att John Mayer inte enbart fanns i mina oron utan att han satt dar pa sangkanten och sjong sina fina latar till mig.
Till slut borjade jag pa allvar ma illa och borjade kvallsvettas. Men, jag tackar mitt trotta-jag for jag dackade sen.

ouach. Nu kliar det i hela min kropp! HEJ DA!


Fotografia del obejto y Publicidad y mercadotecnia

Aaaaaaaaaaaaah jag dor traningsvarksdooden!

Igar var ju, som sagt
(skrivet) min forsta tennislektion och jag marker av det som FAN idag. Jag behover nog inte paminna er om att jag endast spelade i fyrtio minuter mot en duktig motstandare, som faktiskt var den som fick springa omkring mest eftersom mina passningar...ja, de var inte av det gudomliga laget.

Men att ga upp for trappor ar en ren pina! Min rumpa och ljumskar tar kal pa mig, och aven mina axlar. Hej otranad tjej!

Imorse hade jag en lektion som heter "Fotografia de objeto" med, kanske den roligaste proffesorn hittills. Heregud som jag skrattade! Varfor gor inte fler larare detsamma? Jag har haft FOR manga som har forpestat lektionerna, enbart for att vara dem sjalva. Denna proffesor gor exakt tvartom, man alskar kursen - pga honom!

Ett exempel! (Och jag vet tt det nog inte kommer att lata  lika roligt som det var, for jag skrattade kanske LITE for mycket LITE for hogt)

Han har precis haft en presentation om honom sjalv pa tre fulla powerpoint slides (pa exakt det sattet man egentligen INTE far gora, men vad gor det om han ar rolig?)
I slutet av slide nr 3 stog det:

"And oh, my favorite team is..."

Varav han bladdrar fram ett foto pa honom, sittandes pa flygplatsen med fyra PUMA spelare. (PUMA och AMERICA ar de tva storsta lagen i mexico city)
Lyckan man sag i hans ansikte gick inte att beskriva! Sa pekar han pa en av spelarna och sager;

- det har ar, som ni ser hansnamn och han laser den har tidningen (spelarn holl i en tidning med fem lattkladda kvinnor) lite fnitter hors i klassrummet.

- Ja...jag sitter och vantar pa mitt flyg och kanner att nagon stirrar pa mig, manniskan kommer fram till mig och sager "are you profesor Alejo Orvananos?" and I said "yeees of course, it's me!" and he replied "WOW! Me and my friends are REALLY big fans of your work...can we please, please, please take a picture with you?"

ALLTSA! HAhahahahahaha

Entonces, me gusta el profesor!

Vi fick sluta tidigare, vilket inte gor mig sa mycket gladare da jag redan har en tre timmars haltimma. Nasta lektion borjar 4 och slutar 7 med en larare som jag hade forra terminen ocksa. Jag gillar henne! Mest for att hon gillar mig hehe..

Nu ska jag uppdatera mig om omvarlden, kommer snart tillbaks och beratttar om intraktarn jag hade i minn sovrum igar. Jag ryser av bara tanken...


SMASH

Hola chicas y chicos!

Min skoldag nummer tva har varit betydligt battre an den andra.

Gardagen var hemsk, den dar lararens kommentar lar ju inte fa mig att borja prata direkt..
Saaa jag gick till mega och handla en megamuffin och akte hem for att kolla pa filmen "Y tu mama tambien" haha, namnde jag att det var Victors film?



Idag var jag pa min forsta tennislektion vilket var MYCKET roligt! Jag var helt genomsvettig efter 40 minuter bara. Spelade med en okand kille medans var tranare var och spelade tennis med en annan snubbe, HAHAH! Men det var for att det var forsta lektionen och folk dok upp utan rack eller med jeans...

Eller ok, jag "spelade"...jag sa "uups..perdon!" oftare an att bollen stutsade! Men kul var det! Sen hade jag min forsta lektion i introduktion till mexikans kultur, vilket ar kanske ett ganska efterblivet move av mig - men rolig lektion anda. Trots att vi redan fatt en laxa pa tva sidor.

Nu ska jag dra mig hemat for en valbehovlig dusch!

Besos


grrrrrrrrrrr

Blaaah!




Har precis haft min forsta skoldag, och som jag har langtat! Tyvarr borjade den mycket mycket daligt.
Min forsta lektion var espanol intermedio och det gick at helvete. Forstog ganska mycket men det fanns inte en chans i helvetet for mig att forsta allt som vi fick lasa och att delta i en diskussion.
Utover detta utbrister lararen att han sjalv inte forstar vad jag gor i den klassen. Harligt va?
Ganska soft start alltso! Om jag vet vad jag ska gora till nasta lektion? Nej.  Jag vet bara att det forvantas att vi ska prata pa som as och skriva rapporter; SKRIVA!!!!!!

Oooh, imorgon ska jag fa ut alla aggressioner pa min forsta tennis-lektion. Sen har jag en till lektion och efter skoldagens slut ar det meningen att jag ska pa bio. Men man vet aldrig med mexare alltso.

Bara att ta sig genom campus for att handla lunch tar en evighet, har stott pa massa gamla kompisar fran forra terminen och alla ar lagom chockade over att jag ar har, hehe. Men tycker lite synd om dem som traffat mig pa eftermiddagen, jag ar sur som bara den efter lektionen.

Jag borde ta mig till Perisur men jag orkar inte, ska bara hem och deppa! Javlalarare. Och javla mig sjalv! Mest mig sjalv alltso, eller bara mig sjalv. Hur kan jag bli sa handikappad nar de kommer till att prata?




Svarar pa mina kommentarer har, och alla ar till Fabbe som ar den enda som kommenterar. Karlek!

Jag blir inte radd, inte nar jag ar genomtrott och dackar sa fort ogonlocken nuddar varandra. Men det finns annat skumt ljud som skrammer mig, som att nagon skjuter nagon - har pagatt hela helgen och det ekar som fan. Enligt Victor ar det skott men jag tror inte riktigt pa honom.

Annars ar det varmt ja. Fryser i datasalen just nu och gar man lite for fort sa svettas man, for du har ju sett det sjalv...man kan inte riktigt ga i klanningar/shorts/kjolar har. 32 grader nar vi va i trajeneras (batarna) i lordags.

Besos.

Helgen

Tjenaaaa
Jag har lyckats kidnappa Victors dator medans han ligger och sover hehe
Har haft min forsta galna kvall har! Det borjade med att jag blev sjuukt uttrakad i mitt stora rum och ringde Victor for att kolla whats up och da beratta han att det ar trajeneras som galler idag (batar i en stadsdel i narheten dar man tar med sig egen dricka och mat och bara aker omkring i en flod och moter andra som gor detsamma och sa de klassiska gubbarna som spelar den klassiska mex musiken, jag glommer alltid bort namnet pa dem..)
Och fyfaaan sa kul det var! Traffa mycket nytt och harligt folk och jag ville inte att kvallen skulle ta slut.
Cepet som ligger brevid och sover ar lite arg pa mig for att jag inte bor dar han bor och att jag valde att bo sa langt bort. Han har faktiskt hittat ett hus som de byggt om och gjort till massa frascha rum, sa jag funderar faktiskt pa att ta det. Jag ar ALLDELES for sallskapssjuk for att bo ute i Coyo ensam. Nackdelen blir val att det lar bli lika mycket fest som forra terminen! haha
Imorgon borjar skolan och ingen ar lyckligare an mig! Langtar langtaar:D
Nu ska jag skriva ett mail till Fabski och Idsala! Puss

Pshycobitch

Nu ska jag faktiskt bege mig fran skolan. Aldrig tidigare har jag varit i skolan sahar sent PA EN FREDAG! Kontraster fran forra terminen? Miinst sagt.
Ska ta mig till kopcentrumet brevid mitt nya hem for att handla nagon dvd, i basta fall nagon sasong av en bra serie som jag kan underhalla mig med denna helg. Ska aven handla hem lite goda grejer.

Okej, jag skyndar mig lite pa ocksa for att det sitter ett psyk har. Assa jag lovar, jag menar inte att gora mig rolig pa hans bekostnad men han AR stord!
Forst satt han fyra datorer ifran mig och det forsta han gor ar att banka pa tangetbordet. Sen mummlar han massa. Nu har han flyttat till raden brevid och hans mumlande har gatt over till att prata med sig sjalv och braka med datorn, han studsar aven pa stolen...

Hepp shipp! nu beger jag mig! Folket, jag har laddat med inlagg idag eftersom jag inte kommer att kunna uppdatera er forran pa mandag. Aaaahh langtar tills pa mandag da jag borjar skolan! Har redan funderat ut min outfit, en ny sadan hihi.

Ta hand om varandra. Puss


regnet


passande nog sa var det just den har filmen och scenen jag reagerade senast pa. JAG HAR SMASYSTRAR, OK?!


Ni har nog ocksa stort er pa en grej med hollywoodfilmerna. Det har med regnet, oftast da nagot karlekspar precis har brakat och den ene springer ut efter den andre, plotsligt sa hor man askan och det bara FORSAR ner regn och inom tva sekunder star dem dar hela genomvata. Stor ni er ocksa pa sant overkligt regn?

Men igar, igar hande det! det borjade redan vid 18 tiden da jag traffade min hyresvard for kontraktskrivning och nyckelbyte osv. Han sa nagot om att vi borde skynda oss innan regnet kom. Regnet? Tankte jag och kollade upp..visst, lite graa moln, men halla?

Jag hann handla och komma ut da jag hor denna fruktansvarda askan, san aska som finns i Mexico har jag aldrig hort innan. Som om marken gar sonder for varje lilla dunder, det brakar och vibrerar sa mycket att man sjalv nastan ryser.
Nar jag kommit hem sa stog jag pa balkongen och blixten slog ner, den var sa stark att den lyste upp hela innegarden. Tva ganger hande detta och jag raknade sjalvklart sekunder mellan ljuset och ljudet, det var over 15 km bort.

Sedan lagger jag mig och laser, efter ett tag vinner ogonlocken och jag berikar min sjal med lite musik innan laggdags. Trots ljudet, musiken sa hor jag all buller, som om det ar en jatte som skakar pa vart hus. Jag stanger av musiken och vander mig om, tva minuter senare hor jag hur en vagg kommer kraschande mot mina fonster, som gar langst hela kortsidan av rummet, SPOOOOOOOREGN - out of the blue! Det bara fooorsade ner.
Med ett leende somnade jag!


John Mayer - Edge of Desire

gahgahgahgahgahgahgaahhhH!!!!!



Young and full off running
tell me where is that taking me
just a great figure eight
or a tiny infinite

love is really nothing
but a dream that keeps waking me
for all of my trying
we still end up dying
how can it be?

don't say a word
just come over and lie here with me
cause I'm just about to set fire to everything I see

I want you so bad I'll go back on the things I believe
there I just said it
I'm scared you'll forget about me

so young and full off running
all the way to the edge of desire
steady my breathing
silently screaming
I have to have you now

wired and I'm tired
think I'll sleep in my clothes on the floor
baby this mattress will spin on it's axis
and find me on yours

don't say a word
just come over and lie here with me
cause I'm just about to set fire to everything I see

I want you so bad I'll go back on the things I believe
there I just said it
I'm scared you'll forget about me

BRIDGE

don't say a word
just come over and lie here with me
cause I'm just about to set fire to everything I see

I want you so bad I'll go back on the things I believe
there I just said it
I'm scared you'll forget about me

MEN SHIT!

Jag sprang ut fran datasalen for lite luft och mat och upptackte att de har stangt salladsbaren - attans, de maste ha vantat pa mig i all evighet! Hahaha!

I alla fall, styrde fotterna till andra sidan campus dar jag vet att det finns mat, kanske inte den basta men det haller hungern borta i alla fall. Och jag skulle inte ha gjort det! Herregud, kinamaten gor sig inte bra i magen just nu. Tur att jag inte at allt, sa ackligt flottigt var det och da ar jag inte den som petar i maten.
Uaah, hoppas illamaendet gar over snart, kul fredag...inte for att jag har planer pa att dricka eller festa but still!

Jag kopte med mig en ben and jerrys igar, nar jag besokte Mega for forsta gangen denna omgang. For jag gick namligen runt dar, helt forstord i kroppen, trott som en idiot och huvudet som potatismos och kom plotsligt pa att jag inte atit nagot sedan min sallad i skolan for flera timmar sen. Och da ar det konstigt! Nar jag inte ater pa timmar alltso...

Nar jag hade stadat badrummet sa pass mycket att jag blivit hog pa rengorningsmedlet sa orkade jag inte med min BJ, men oppnade det sjalvklart anda:D
Varfor blev jag forvanad egentligen? Den var helt isig, ni vet sa glassar blir nar de smallt, frysit igen, smallt, frysigt. So omysigt. At och kollade pa var dokumentar som jag sima och lollo gjorde och skrattade at den igen, som jag har gjort alla de miljoner gangerna innan.

ALLTSA! Kan jag snalla sluta skriva langa inlagg? Vad ar detta for sjukdom egentligen? Jag som ska forestalla en fardig kommunikator, pff. Jag skyller pa att jag inte ha sa manga att prata med just nu...buhuhuhuuu AR ENSAM HAR! Varfor kom jag hit sa tidigt?

So young and full of running, all the way to the edge of desire. Ahhhh den har laten ger mig rysningar!

Bara for det sa ska jag publicera denna underbara lat fran musikhimlen, men den fortjanar eget inlagg.
Besos!

som det strålar från ditt hjärta!

Halloj pa er,

var ar alla nar jag antligen far tag pa internet? Inte en enda sjal som ar online pa min msnlista, kanske tredje gangen det har hant sen jag fick MSN aret 2000. Kan ni tanka er? Andra gangen var for typ en vecka sen haha

Sa mycket som har hant horrni!

Jo jag fick en snall taxicahffor, men forstar ni vad som hande? Vi ar pa en parallellvag in till Pereferico (tyyypp e4an) och vi hor massa polisbilar komma, sa folk(bilarna) staller sig at sidan - inga konstigheter. Vardagsmat!
MEN! Forst rullar tva vanliga polisbilar, sen kommr tre fyra stycken sana truck, dar polismännen sitter ute pa trucken...och inte nog med det!!! De har sina stora vapen framme, riktade mot bilarna! Dar kissade jag ut kaffet...
Alltso!! Hahahaha det var bajjalaskigt! For de hade hjalmar och halsdukar upp till ogonen och sag riktigt laskiga ut.

Jag kom till skolan och fick gaaa runt halva campus med mina resvaskor bara for ombyggnationerna, svettigt varre sa satter jag mig pa en av de grona bankarna och borjar lasa min bok. Sedan ringde Victor och jag hangde med honom ett tag pa eftermiddagen innan det var dags for mig att dra till min nya lya. Klockan 7-8 borjar jag sakta att kanna hur somnig jag blir men jag kan ocksa inte saga till killen att sluta visa mig runt i huset och omradet, utan allt jag ville vara att kopa sangklader, rengoringsmedel och dacka.

Nar jag antligen fick vara ensam och handla sa blev jag forfoljd av en vakt pa stallet som hade ogon som kollade at  varsitt hall. Genomsnall forvisso, men jag har redan sagt att jag inte behover hjalp typ fem ganger och dessutom var det jobbigt att prata med honom eftersom man inte riktigt visste vilket av ogonen man skulle kolla i...

Det basta var anda nar jag upptackt att det var overpriser i butiken och lyckades, med mina james bond moves, lamna tvalen i korgen utan att nagon av de anstallda skulle se, och skulle rulla ner for trappen sa dyker han upp fran ett pyttelitet hal och skriker HEEEJ DAAA HA EN BRA KVALL VI SES BLA BLA BLA
HJARTINFARKT no 2 for dagen? Jo man tackar! Hahahaha jag kunde faktiskt inte halla mig utan borja skratta, han trodde val att jag skrattade med honom, for han blev glad...

Mitt rum ar helt fantastiskt! Jag ska fota det sa fort jag fatt ordning pa allt.
Och nu vill jag gladligen meddela att jag gick upp EFTER att solen gatt upp! HA!

Inga speciella planer for dagen, stotte dock pa Victor pavag in till datasalen och han sa att jag skulle hanga med till baren brevid oxxo...dar stog jag med min take away kaffe och en smorgas i vaskan. Men! Ska man festa ska man borja tidigt (denna regel galler INTE Elisha och Sina, OK!?)

Kan tyvarr inte bjuda pa nagra foton idag da jag sitter i skolaan.
Happ, nae..lets call this a rap. Ciao!


Estocolmo, estocolmo!!

WOHO!

Den där "suite:en" var riktigt sweet - allt i mex mätt, ok? Jag är nöjd! Dessutom är min hyresvärd en mycket söt prick som dessutom pressade ner hyran till 4000 istället för 5300! Nöjd tjej? Svar; JA!
såhär glad blev jag när vi hittade huset som vi bodde i förra terminen, står här på gatan där huset står. Ladera!

den kända casa blanca

vardagsrummet och fängelse-balkongen. Hade även en "altan" på framsidan som ni ser på fotot ovanför + hela taket och en vanlig balkong på andra våningen.

trapporna


Å så mitt sovrum! Asskitigt golv, huset hade nog stått tomt ett tag... Mitt rum var ALDRIG skitigt, usch blää aldrig!

Hahaha neej hörrni! Varför har jag en känsla över att ha kämpat med att ladda dessa bilder, som tagit mer eller mindre en halvtimma att ladda upp, att jag redan visat dessa till er? Antingen i denna blogg eller i den förra? Why God, why?!

Jag måste checka upp nu. Hoppas att jag får en snäll taxichafför nu när jag ska till Victor och väcka honom. Chaffören som skjutsade hem mig från lägenheten var något jobbig...jag fick en parfym av honom....
OCH JUST DET! Min nya gata heter Estocolmo 1912! HUR COOLT ÄR INTE DET?!


jag vill ha tak över huvudet AHORA!

Jet-lag:en fortätter tyvärr att vinna, hade iofs kunnat legat kvar och kanske till och med sovit om, om det inte hade varit för det fruktansvärda magontet.
Ska strax packa ihop mina väskor och åka iväg för att kika på hus. Hoppas den med suites är bra och att jag får ta den i två veckor, har nämligen fått en med bättre läge men den blir tyvärr inte ledig förrns om ja, två veckor.
Ikväll hade jag och Sima normalt hängt på Kingan men idag blir det nog inte av, av olika anledningar. Men den största är att fröken Sima själv inte är här. Hoppas på annat skoj!

Nu ska jag packa ner allt i väskorna,
besos.

Vinnare!

YES!!
Jag har fattat hur man tänder lamporna över sängen, nu kan jag äntligen läsa innan jag lägger mig. Vilken vinst va?
Det måste ha varit en rolig ingenjör som installera detta system. Men det kräver också en snurrig människa för att lära sig det här systemet också.

När jag fick rummet i förrigår och hängt här i ett par timmar så började det att regna lite mysigt så jag ville ha lite ljus i rummet. Klickar hystereriskt, men nada...
- Well, it´s raining so it´s probably that, sa min kompis som var här med mig.
- Come on, the floor isn´t even wet!

Å så var man tillbaks till Mexiko, så fort det regnar lite mer än normalt så försvinner elen - har du tur så regnar det inte på en fredag för att det kan nämligen ta en hel helg tills man får elen tillbaks. Dessutom är vattnet kopplat till vattnet så...ja, springa till närmaste köpcentrum för att kissa lite och äta middag?
I JALLA FALL. Efter en halvtimma kom jag på det! Kortet ska ju in i den där korthållaren och VIPS! Så var det som att gudarna kommit ner till oss.
Jag ville mest berätta om min lilla vinst. Och att det inte blev någon Perisur besök, bara seven eleven för lite goda ätbara saker som fått undehålla mig. Nu ska jag som sagt läsa! Jag är redan halvvägs, men det var jag redan inna jag landat i Mexico...hey, resan var 25 timmar lång!
Just det! En annan vinst! (Måste underhålla mig själv när jag i princip suttit här hela dagen) Jag har tävlat mot jet-lag:en och jag håller på att slå mitt rekord från igår, ska nog hålla mig vaken i en timma till för att det är precis blivit mörkt. Snart är jag i form igen. Fast det är ganska kul att gå upp så tidigt på morgonen, genompigg och hinna chatta med alla hemifrån. Nu sover ni ju, era as.
mycket konstigt åånzikt men också en mycket glad bild (för att visualisera hur glad jag är över mina vinster idag)! det är i playa del carmen (blue parot) en grym klubb där de har gungor istället för barstolar, men jag varnar er. Ska ni dit så ha förihelvete inte högklackat på er! Ni dansar nämligen på stranden tills solen går upp, hur härligt är inte det?




bailando, bailando!

Jag har fortfarande inte greppat det här med att jag faktiskt är i Mexiko nu. Allt känns så fruktansvärt konstigt, så tomt utan alla gamla kompisar!

Jag kanske har haft min tråkigaste dag i Mexiko sen 2 januari? Eller ok, de fåtal kvällarna jag och Sima satt uppe till tidigt på morgonen för att plugga kanske inte var att hurra för direkt.
Gick upp två timmar innan klockan ringde, jag gillar jet-lag! Tog en dusch och började locka håret, vilket har varit månader sen sist och drog iväg till Coyoacan* för att kika på ett rum.
Jag blev tyvärr jättebesviken, alldeles för mörkt rum och en alldeles för skum gumma som bodde där. När jag sedan kände för att promenera lite i det fina vädret så upptäckte jag vilken skillnad det är på att gå ensam än att gå två-och två. Äckelpottor! Fort som attan satte jag mig i en taxi mot mitt hotell. Intog min frukost på Burger King och har sedan dess legat här i mitt rum och ätit Djungelvrål och mailat vidare ang. boende.
Har förresten två napp och den ena verkar riktigt lovande. Han kallar rummet för suite och jag säger sweeet! Bara det att den också är en bit från Coyoacan centrum - vilket är ett uurmysigt ställe. Me encanta!
ett coolt hus i Coyoacan centrum.

Ha? Så nu är frågan, ska jag bara ligga här i mitt rum och fortsätta glo på tv eller ska jag ta en taxi in till Perisur (köpcentrum)?

Blir nog att glo på tv en stund till (Criminal minds började precis!) och sen dra dit, måste köpa acceton och nagellack för att underhålla mig själv!

Besos.


Coyoacan är en stadsdel i Mexiko City som ligger norr om Tlalpan, där skolan ligger och där jag bodde förra terminen. Ett helt ok ställe, om man gillar att vara hemma på kvällarna och typ glo på tv för det finns ingenting att göra där.



Sonia, solo sonia..

MEN MORSNING!

Jag har inte sa mycket att gora och vantar pa ett mail sa jag kom in pa bloggen for att kolla lite statistik och ser att nagra har droppat in pa senaste tiden, sa ja...jag tanker uppadatera er, kommer bli fler uppdateringar nu (inget lofte dock, har lovat det har en gang for mycket) men i och med att skolan blockerat facebook sa har man faktiskt inte sa mycket att gora.

Jag ska oppna en ny blogg snart, sa fort jag fatt ordning pa allt har nere i mexicoland. Maste fixa boende och mitt visum, det ar prio ett.

Det kanns helt sjukt att vara tillbaks. Och annu sjukare att vara har utan Lola och Sima. Inser att jag ar vaaldigt ensam numera nar jag ska inta min lunch pa en av de grona bankarna pa campus...Lola, var ar du?
Inser ocksa att ingen kommer att folja med till vart kara Kings Pub (om jag nu inte lurar dit nagra nya utbytesstudenter) utan far helt enkelt umgas med vart lilla rockband helt ensam..var ar du Sima?

De utbytesstudenterna som har trillat in har jag inte fatt sa mycket uppfattning om annu. Har endast ´pratat med tva stycken som jag stotte pa pa seven eleven, jag passade pa att leka cool och hjalpa dem fylla pa deras mobiler med credits nar jag egentligen ar den stñrsta norden sm inte kan spanska hehe..

Jag bor just nu pa ett hotell som tog lite for lang tid att hitta, bade pa internet och nu nar jag och D akte dit. Det visade sig att jag trott att det heter Hotel Kristal nar det egentligen heter Hotel Diamond - hey? Two shiny rocks, whats the differens?

Wow, jag upptacker nu att jag har saknat att blogga...

Har mest suttit i samma datasal idag, i tre omgangar. Forsta omgangen kom en tant och stada, nu nar jag kommer in igen 5 timmar senare sa har de precis stadat igen. Om de kunde stada halften sa mycket inne pa HLK...

Vad mer? Vad mer? Jag holl pa att inte fa komma in pa planet mellan Chicago och Mexico pga mitt visum. Men tji den som ger sig! Efter nastan tre timmar fick jag mitt boardingcard och kunde andas ut. Inte att fa en adress till immigrationsverket i Chicago mitt i natten (lokaltid, alltso valdigt tidigt pa morgonen i sverige aaalltso hunnit flyga i nastan ett dygn) utan nagra som helst anvisningar om HUR jag ska ta mig dit och nar jag far aka. Kul, riktigt kul.

Igar dackade jag vid halv nio (halv fyra pa morgonen i sve) och vaknade halv fem trorjag, lag i min megasang och kollade pa Christine och garva ihjal.


Lollo! De har bytt de har jobbiga uuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh pappersmaskinen pa toaletterna och lagt sana blowers istallet - iskalla sadana. Jag forlater det dar jobbiga ljuder, kommer ju att forfrysa om ett par manader!

Aah just det! Var precis uppe och fixade mitt schema, gar fan i skolan varje dag nu..BLA. Men jag har ocksa lagt till lite tennis! Det var meningen att jag och Lollo skulle borja forra terminen men det blev alldeles for mycket efterblivna saker som gjorde att det inte gick, men numera ska jag svimma av utmattning varje tisdag och torsdagsmorgon. Jag langtar tills jag far kopa mitt svettband hihi



That's it for today folks, adios!

RSS 2.0