Utkast: April 27, 2010

Nu är jag entham igen!
Igår efter escuelan så åkte jag och mimis fimis med fabbe till flygplatsen. Vi var där riktigt tidiga så vi börja softilera, lite för mycket för att när vi väl kom till incheckningen så var kön så lång så att den gick igenom hela incheckningshallen. Och vi var självklart sist. Varför är det alltid så att nr man ställer sig i en evighetskö så är man alltid sist, ingen annan kommer efter?
Men det visade sig sen att det var några efterblivna fanskap som ville checka in trots att de skulle flyga 2½ timmar senare, så kön blev ganska fort kortare.
Jag och Sima busa oss förbi flygplanstaxin som tar överpriser och hoppa in i en taxi som precis släppt av några. Visa sig vara en trevlig prick som babbla. Jag blev mest nöjd med att jag förstog det mesta.
Vi hitta ett hamburgarställe och hoppa av där. Läskigt goda jalapeños!
Kom hem och såg hur tomt mitt rum blev och blev ledsen i ögat. Sima har ju också halvbott här under helgen å så. Från ett fullspäckat med massa kläder och vattenflaskor överallt och bara skratt till damm, skinn (jag flagnar) och eko. Kul jul!
Låg vaken fram till halv tre och prata lite med nyfunnen kompis som också hade svårt att sova. Till slut gav vi upp och la oss. Jag kunde självklart inte sova riktigt, vakna varje timma och av någon konstig anledning gick jag upp och stängde mitt fönster så det resultera i att jag fick vakna av värmen några timmar senare.
Jag tror att Fabbe har landat nu och är påväg ut till päronen, systrarna och en av mostrarna + respektive för kramkalas. Kul att de för två dagar sen satt och skypa om vilken mat hon skulle få när hon skulle hem. SÅ OKÄNSLIGT!! Jag satt och grät framför kameran. Nästan.
Lite bilder från dagarna hon varit här kanske?
JAG pumpar upp vår nya pool, Lola kollar på...


Lola med sina boys. Tequila-tuesday på pizzaställen i coyacan. Emanuel, Jocke, Lola, Lauri och Vlad.


Lola utbildar oskyldiga fabbe the famous discoface


vi invigde poolen. fabbe berätta att frans berättat om sina svårigheter att flyta och efter att ha konstant skrattat i en timma så testade vi det här med flyta. alltså; HAHAHAHAHAHAHA FRANS!!!!!!!!!!


tog fabbe till min kompis viktor för lite tortas con pastor



påväg hem från mega. kända cali mittemot, där vi alltid möter upp sima när vi ska åka nånstans.


mmm, KINGS PUB! OM jag kommer att sakna det här stället? Här firade vi min födelsedag för det hade passerat midnatt i Sverige. Även första kvällen med Micke och Thang som kom ner från New York för att besöka Sima. De chattade en dag och hon sa; kom hit! Två dagar senare var de här. Hur världsbäst är inte det? Klockrena snubbar. Synd bara att skåningarna var majorite

Sonia: eeeuuuww

Asså! HEj!
Haha fyffaaaan jag är så äcklad just nu så det finns inte. Jag har varit hos läkaren för att jag under hela natten och frmiddagen varit nära på att svimma av min smärta i magen ("äntligen" min tur" och hon gav mig en dricka som smakar som piss. Nej, jag vet inte hur piss smakar. Men jag kan tänka mig!!
Jag får kväljningar varje gång. OUÄÄÄH! Lola; du ska nog vara ganska glad över att du fick dricka gaterade än denna pissdricka.
Annars då? Idag har vi haft två hela presentationer som båda gick smidigt och bra. En individuell och en ihop. Det roligaste med det är anledningen till tårarna vi fick av något vi upptäckte på nätet. Aaaaalltså...nej det går inte ens att beskriva. Det fotot vi lyckades hittaaa? Nej. Säger bara; TÅRAR!
Efter nästa vecka kommer saker och ting börja att, jaa...skina? Projektarbeten ska in och finals ska skrivas. Om två veckor reser vi iväg till Oaxaca och Chiapas med Jockes pappa, ska bli spännande...
Efter det har vi bara två-tre dagar kvar i city innan vi placerar rumpan på flyget mot shveden.
Förresten så försökte jag blogga för två dagar sen men datorn stängdes av och jag orkar inte göra klart inlägget, så jag tänker publicera det efter det här - exakt som det blivit sparat. Massa foton är det iaf, om de inte försvunnit.
Oh well..vi ska trotsa våra sjukdomar och dra till Kings pub ikväll. Våra dagar i stan är räknade, får passa på helt enkelt!

Besos

Sonia: sundaymorning and its glory

buenos dias chicos!
Fabbe och Sima ligger här brevid mig och sover, kan inte de vakna snart? Jag är svinigt hungrig nu faktiskt. Dessutom ska de vara överlyckliga för jag har spelat John Mayers nya låtar, mas och just nu en massa Kings of leon låtar. Finns det ett bättre sätt att vakna på? Aa det gör det nog. Men det här är jävla bra också!
Vi ska ju äta massa kaviar och nutella mackor! Inte ihop, eeuw..vad äckligt haha!
Igår åkte vi in till centro för att vara turister, förstår inte varför vi inte hänger där oftare bara?! Vi handla lite kläder, skor och massa snygga smycken från en marknad. Därefter drog vi hemåt för att duscha och mitt i allt kommer Victor hem med ett gäng på hundra personer för en fest. Mysigt? Not so när de redan var askalas. Vi lämnade huset fort som ögat, för att på Fabbes beställning gå och dansa lite. Vi hängde i en nyöppnad klubb i Polanco med gratis boos. Ja, alltså...inget koncept eller så men vi blev placerade på Vipen med flaskan på sekunden.
Och om vi dansade? Om vi skrattade? Om vi hade en riktig girls night out?
Det var jag, syrran, sima, lollo och hanna. Hur jävla kuul som helst!
Nyss vakna Sima till liv lite och kolla på sina kläder: vadfaaan gjorde jag igår och varför har jag ketchup på mina byxor?
Men fyfan vad lacka vi var innan klubben. Det krävdes tre taxichafförer att hitta dit. Å att de dessutom försöker lura oss...fyfan! Nummer två var ändå värst. Men mellan och tvåan var det riktigt kul - Sima och Lollo stog för underhållningen! hahaaha
Jag ska fan börja slita lollo i håret för att gå ut med oss oftare "det har gått tre veckor sen jag drack sist"/"det var 5-6 veckor sen jag var nykter senast", jag tror man ser vem som sagt vad va?
Nej jag klarar inte av det här - fööö varmt! HUR kan de sova? Å vadfan hände med vår frkostdate? Ska ringa och skälla ut neishy som inte sovit i huset i helgen som han annars alltid gör på helgerna.
Ill sweat you later.
-freeesh hahaaahaha

sonia: gaaaaaah

jag och sima (mimis fimis) sitter på min madrass med varsin dator, en miljon papper utspridda över hela sänger, en godispåse som tyvärr börja sippra bort och skriver en analys av en dokumentär. Tråkigt jag vet,men hellre det än att tentaplugga!!!!!!!
Men det jobbiga är faktiskt inte att skriva den, utan att kunna stå ut denna värme. JAG SMÄLTER BORT! Ingen luft what so ever. Hot hot hot hot. Då å då får jag mina attacker och suckar så djupt att hela grannskapet reagerar, typ.
Nu ska jag lida vidare. Fan att det ska ta en sån tid att fylla på poolen? Skulle utan tvekan gått och hoppa in AHORA!
Puss

Sonia: its me again

TJO!

Jag sitter just nu hos Sima och gör det jag alltid gör när Sima är i närheten, nämligen att vänta. Och dricka. Min Ron con coca står troget brevid mig och värmen strupen.

Spanska provet - klart
Consumer Behavior provet - klart
Documentary production analys på en miljon sidor - klart

Jag och Simis snooza i trettio minuter imorse. Om vi var trötta? Jag skrev både proven halvsovandes, halvliggandes på bordet.
Efter de två proven så gick vi och la oss på gräsmattna i skolan för en siesta. Det blev egentligen för hett men vi tänkte såhär: vi är så övertrötta så att vi kommer att däcka på sekunden och då slipper vi känna värmen!!
Sagt och gjort. Bara det att vi inte tänkte på vattnet, så vi fick dricka kokande vatten resten av dagen.

Igår, eller imrose var det ganska kul att gå på högvarv.Tänk er att koncetrera sig ordentligt i flera timmar och så börjar man se ljuset i tunneln - ja, då börjar man flumma. OCh om jag gjorde det? Jag kom på massa nya grymma ideer och smeknamn åt Simis.
Bara för att jag har ett världsbäst av henne; PALGIS.

Jaha, vad mer? Jag lovar att blogga och uppdatera er om allt som har hänt sen playa. Synd att jag aldrig bloggade under tiden då...

Ikväll ska vi till favvostället, Kings Pub. Och som Victor säger det; de stället spelar bara Coldplay, The Killers och Kings of Leon, vad passar mig inte bättre då? DESSUTOM!!!! Så visar de The killers konsert och jag sitter och stirrar konstant. Brandon!

Dessutom har de världens bästa husband :-)

Nej, vet ni vad? Jag ska börja tjata på Simis nu. Mimis Fimis. Hon får inte sega såhär, jag vill UT! Dessutom sitter jag och är alldeles svettig pga att jag stog i duschen för trettio minuter sen och har stressat hit så sitter dansken fortfarande och sminkar sig i pyajamas. Typiskt skåningar...

TJARÅ!

Sonia: zzzzzzzzzzzzz

Jag får väl ta och säga god morgon åt er! Vissa av er har nog redan varit vakna i ett par timmar.
Ni som inte riktigt vet hur det är med tiderna mellan sverige och mexico, oftast så ligger vi och sover då ni går upp för att gå till jobb och skola.
Om vi går upp vid nio på morgonen så är det redan eftermiddag hos er, fyra på eftermiddagen. Alltså 7+.

Så ja, ett plus ett. VADFAN GÖR JAG VAKEN?!

Imorgon har jag min tredje partial i spanska kl 8.30. Direkt efter den lektionen har jag en tenta i consumer behavior, den svåraste av dem alla eftersom det är en miljon saker att kunna och jag är nog den enda i klassen inte läst något med just kund beteende. Inte Lola heller tror jag. Ja, förutom marknadskommunikation kanske, men tror inte att det hjälper ändå...speciellt inte med tanke på att detta är en C KURS!!! Det fick jag reda på idag, kändes lite skönt ändå. Har gått runt och trott att jag blivit trög, men det är faktiskt ganska förståeligt att jag inte riktigt hänger med alla begrepp...

Tidigare idag, vid halv fem på eftermiddagen fick vi reda på att vi hade 24 timmar på oss att läsa genom ett häfte på 300 sidor om hur dokumentärfilm blev till och hur det har utvecklats fram till idag, och utöver det kommentera och analysera varje kapitel. Så det är exakt det jag har gjort exakt hela kvällen. Förutom att handla mat, äta massa mat, äta donuts, chili och lime nötter och självklart ätit en massa godis. Kan ni tänka er att 3 kg godis snart är slut, på ca tio dagar? Äh, så mycket är det inte när jag tänker efter. Jag åt minst ett kg godis varje helg i jkpg. Varje helg som spenderades där var en sorg.

Nu är jag äntligen klar i alla fall. Glad för det är jag inte direkt. Jag har inte hunnit plugga på något annat. Sima sitter här precis brevid och skriver klart det sista. Vi ska gå igenom spanskan lite fort innan vi lägger oss.
Spanskan är väl den jag minst oroar mig för faktiskt. Jag har lärt mig en del, wiho!

Hur, HUR orkar jag skriva det här?! Klockan är föbövelen fyra nu. Och jag ska alltso sitta i klassrummet om 4½ timma för att skriva prov. Och som sagt, direkt efter ett annat och på håltimman blir det att skriva en analys som ska vara inne på fredagen. Sen är jag ledig. Sen får jag äntligen andas. Sen får jag äntligen ta en (miljon) öl. Nu har det faktiskt gått mer än ett dygn sen sist!

Vem följer förresten med mig till läkaren för att kolla upp mina lever värden när jag kommer hem igen? Jag kommer nämligen behöva en axel att gråta på och massa cubas på det, hehe,

Snart ska jag börja blogga ordentligt för min kompanjon är ju inte duktig överhuvudtaget! Hehe..

GODMORGON/GODNATT!

Z

Underbart

Jahapp, nu har man blivit tvingad av Sonia att blogga "DU MÅSTE BLOGGA OM MIN FÖDELSEDAG LOLA!!!"
Vad kan jag säga kära Sonia...det var underbart att vara den enda nyktra personen bland hundra superfulla människor...jag skrattade massor..HA HA
Och vad kan jag mer blogga om som hänt den senaste veckan? Hmmm...
Jooo just det!! Jag har fått en maginfektion IGEN så jag har mest varit...inne...KUL VA SONIA?
Åhhhh jag bara ÄLSKAR att ta antibiotika ihop med min pojkvän som jag smittade...
Det finns två saker som underhållit mig den senaste veckan:
1. Att se Sonia slå ihjäl piñatan Lucifer på hennes födelsedagsfest
2. Att vänta på att Sonia ska förstå att hon fått en piñata på sin födelsedag, hon insåg detta en kvart efter hon läst på födelsedagskortet (You kill piñatas!!)
Och jag måste ju tillägga att min shoppingrunda igår också gav mig en mening med livet.

Sonia + 1

Tjena hopp i stugorna!

Kul att det äntligen är vår hemma i svearike nu, det unnar jag er.
Nu är hon äntligen här, legenden Francesca!

Lektionen i måndags var en av de tråkigaste på länge, läraren vet om hur det blir med eftermiddagslektioner så hon tvinga oss att möblera om för att inte somna typ. En misslyckades totalt och inte bara sov, utan däääcka. Det roliga var att han satt närmast läraren hahaha
Men jag och Lola hitta våra små sätt att underhålla oss själva på, skriva små elaka notiser om folk i klassen. Rita aladdin-land. Skriva bland annat: dödödödödödödödödödödödödödödö på flera rader i häftet osv.
Sen åkte vi som sagt till flygplatsen och JAA vi var liite tidigare än vad vi borde, men jag hade ingen anng om vilken terminal vi skulle till egentligen så det är bättre med tidsmarginal. Vi hann i alla fall käka lite mat och skriva "BIENVENIDOS FRANCESCA" i mitt häfte innan den lilla rosa knippan dök upp.

Vi tar taxi hem och börjar genast att äta massa godis.
I tisdags låg vi hemma och softilerade ett tag, utomhus. Hon i solen, jag i skuggan - självklart. Sen drog vi till Mega med Lollo och inhandla vår efterlängtade POOOL. Vi köpte en med fyra sittplatser för lounging, bruuudeeelllsss hehe.
Vi börja pumpa å fylla i den men tröttna efter några minuter. Vi bytte om och drog till Coyacan för att käka pizza och dricka 10 pesos öl. Det var gaanska så fullt där. Just det! Innan dess så drack vi lite Cubas också och det slog mig att jag faktiskt hade varit nykter TRE dagar irad. Vilken bedrift va?
Fabbe förstår nu min kärlek till Cubas. Naajjs.

Efter ett par timmar på det haket så åkte vi tillbaks till tlalpan för en till öl innan vi skutta hemåt.

Idag gick vi upp och åt tortilla med oaxca ost och salami och tortillas med jordnötssmör, gooott. Det är kul med frukost när man faktiskt äter det med andra!
Vi gick genast upp på taket och fortsatte att fylla på poolen, efter en timma tröttna vi. Jag försökte simma...det var kul. Och flyta kan ju alla, eller hur är det nu med det? HAHAHAHAHAHA!!

Vi duscha, bytte om och gick mot tortasgubben som jag inte hälsat på sen januari. Han blev stolt över mina nya kunskaper i spanska, eller nåt. Haha. Fabbe fick testa tortas som första mexikanska måltid. Sen gick vi på lektion och fick oss ett riktigt straff av läraren, men det förtjänade vi faktiskt...

Efter det gick jag och Fabbish till Mega och handla massa gottit! Vattenmelon, chips, dipp, oreos, dricka å sånt. Kom hem och hon däcka framför tv:en när hon och victor skulle kolla på fotboll medans jag gjorde lite läxor.
Simas kompisar från skåneland är här men var tyvärr tvungen att dissa dem för några öl för att fabbes jet lag smittat sig på mig.

Imorgon ska vi ut och käka mddag för att fira min födelsedag i Sverige, vid midnatt är det min födelsedag här i Mexico - så vi ska fira två dagar irad! Haha skitkul ju!

Nu bråkar ögnen med mig. God natt.

Onsdag

Idag är det onsdag, onsdag är en bättre dag än måndag tycker jag.
Just nu känner jag mig lite mer kulturellt nära till mitt hemland Sverige. De senaste dagarna har jag ägnat åt att söka kurser till hösten (ifall jag inte får något jobb) och sen har jag ägnat mig åt lite hemliga planer inför hösten.
Jag har i alla fall nästan till 100% bestämt mig att jag inte tänker vara i Jönköping. Längtar tillbaka till Stockholm, "the capital of Scandinavia" som de brukar säga.
Planerar väldigt mycket just nu. Även om jag har mycket att tänka på i skolan så planerar vi lite inför Sonias födelsedag, några eventuella resor de kommande helgerna och vart vi ska resa när Jockes pappa kommer hit.
Funderar på Oaxaca och Chiapas eftersom de två staterna kan erbjuda allt från stränder till colonialstäder, vattenfall, vulkaner och laguner. Alla rekommenderar det! Även om jag i mitt lilla huvud är helt säker på att det kommer komma en Tsunamivåg. Hoppas jag har fel, min magkänsla brukar ha det...haha...
Just nu är jag hemma, även om jag har lektion...har ätit något dåligt på Mexicos gator och måste vila oh bli frisk innan jag kan gå till skolan igen. Det är tyvärr obligatoriskt att komma på alla lektioner förutom två på en hel termin. Därför blir jag lite nojjig nu när det är andra gången jag är borta från den här lektionen (förra gången hade jag även då ätit något dåligt)...
Jag gillar Mexico i alla fall, kan inte klaga...det är sol, trevliga människor och jag har efter ett par månader börjat tycka om maten! Tror att jag åt på fel ställen tidigare, jag har hittat riktigt läckra delikatesser precis runt hörnet...

Nådig

Idag har det inte varit en nådig dag.
Jag kunde inte sova inatt så det blev typ fyra timmars sömn.
Hatar måndagar, börjar 8.30 slutar 17.30.
Skickade massa mail till jobbiga människor som inte fattar någonting.
Gick till läkaren på skolan som skickade mig till ett kontor som inte fanns.
Fick tandvärk i visdomstanden, den huvudvärken är inte nådig.
Skulle dra till flygplatsen med Sonia för att möta syster hennes, vi kom en timme innan planet för att Sonia är trög.
Är hungrig hela tiden idag.
Är bitter idag.
Och Sonia...jag såg vad du skrev tidigare.

Sonia: now with pictures

...everybooody - shot shot shot shot shot shot shot shot shot!

Hej!

Jag ar grymt rastlos och bra javla forbannad. Men det ar en grej som jag inte later smitte ner den har fina bloggen..eller nat haha

alltso, dessa somnproblem som jag verkar fa har borjar gora mig lite knapp. pa lektionerna kanner jag mig som i hogstadiet, saga och gora allt for att javlas med lararna. Speciellt en utav dem haha
Jag la mig runt midnatt men markte ganska fort att det absolut inte gick att sova. Oppnar datorn och laser de allra trakigaste bloggarna i hopp om att bli somnig. Gick inte s bra. Till slut tvinga jag mig sjalv att sluta tanka for att kunna sova, bara det att jag fyra timmar senare vaknar upp - en bra stund innan klockan ringer.

Nu har jag haft spanska och consumer behavior och ska snart till organizatinal. SEN TAXI TILL FLYGPLATSEN! Antligen nagot annat att tanka pa och ingen mindre an min syser, halla?! Haha

Lollo sitter har brevid och klagar over det mesta som vanligt, hihi men huussshhh...sag inte att jag sagt nagot. Hon kommer bara att fa ut allt agg pa mig :(

Nu nar jag anda sitter vid en snabb dator och har massor med tid sa kan jag lika garna sno bilder fran fb och lagga upp har!

baten som skulle ta oss pa snorklingtur i izla cozumel


lola pa stranden i izla cozumel, det ser kallt ut ellerhur?


herr nilson! HERR NILSON!!


jag och lola snorkla! det var kul att ha nagon annan som simma efter fiskarna istallet for att gora det ensam i timmar :D


kolla lolas min! HAHAHA


hon gor det igen!


mitt sandslott efter att en idiot som stampa pa det! han var avundsjuk den lilla jaavel.


eldshow pa blueparrot, favrotihaket pa playa

och gungor istallet for barstolar!


bast! hahahhaa

simis!


dance til the sun comes up!

Nu orkar jag inte mer. Solen ar framme igen, ska ut!
Nasta gang vi hors sa sitter jag med min syser, how loooovely. BEESOS

sonia: snart hemma

Halloj,

kan inte riktigt sova. tror att det är en orolig syster som skriver till er. nu har fabbish börjat sin långa resa hit, om några (många) timmar får jag äntligen träffa henne!

inatt och idag sov jag i tolv timmar, TOLV! Det är första gången för mig, men blir inte alls förvånad då det har gått hårt till i tre veckor nu. Jag gick alltså inte ut och festa, på en lördag liksom...men imorse var jag tacksam!
När vi var i izla cozumel så sov Sima i 14 timmar en dag - fatta den lyxen?

Nu är jag hungrig också. Jobbiiigt. Vi var i Coyacan tidigare för att äta middag, jag åt en saftig och stor köttbit med ris. Älska riset här! Sen gick vi på café och jag beställde en Escandinavo, mest för att den skulle ha en likör i. Och OM det var likör i!? Det var mer sprit med kaffesmak jag drack. Ni skulle sett Lollos och Simas ansiktsuttryck när de smakat, haha. Jag halsa den! Lollo har det på film. Riktigt äckligt var det.
Tyvärr så orkade vi inte med en glass, goooodaste glassen finns där nämligen!

nej nu jävlar i min låda är klockan för mycket (haha). jag kommer seriöst att gråta när klockan ringer om typ 6 å en halv timmar...

god natt

Sonia: hej söndag?

Tja

vilken jävla dag alltså! Nu för första gången förstår jag hur det är att ha söndagsångest. Eller bara ha ångest över precis ingenting. Det är nog alkohol som gör att jag ens känner ångest.
Igår körde vi en all innare. Jag och Sima satt uppe i hennes mysiga rum och prata allt om gamla vänner, förälskelser, personligheter, föräldrar, syskon, vänner, saknad, sverige, världsproblem och annan politik över en flaska Bacardi Añejooo såklart. Efter mycket skratt och även lite tårar så åkte vi iväg till Porlanco (tror jag att det var) med ett sånt stolpskott som man hamnar med ibland, till taxichafför. Vi har lärt oss att fråga om de kan vägen eller inte, vissa vägrar typ att svara förrns vi kommit iväg och det börjat tickat.

MEN SAAAABES O NOO?!

Vi kom i alla fall till slut fram, efter ha busat lite med siffrorna medans idioten var ute och fråga efter vägbeskrivning, till ett megaslott. Sima gör det hon alltid gör, rular över musiken. Hon säger åt DJn vad han ska spela och hon kontrollerar stackarn under hela kvällen haha

Mycket rolig kväll, men idag har jag i ben och armar. Men mest armhålan. Det var en björn som slängde iväg mitt glas med dricka och börja snurra runt mig på dansgolvet, jag tror att han försökte dansa salsa...eller nåt. Det var inte kul, jag har liksom ont i kroppen efter bara en halvminut! Jag lyckades bråka mig ur det i mitt panik-gapskratt mood.


ÅÅÅÅÅÅÅH kan inte den här dagen vända nu? Jag har skypat med familjen idag igen, typ en timma. Igår var det ungefär två timmar. Sen skype med kusin och hans mamma, min moster. Sen med samma moster fast med Sibar också. Sen den tredje mostern var på fb och hade korsförhör med mig. Det kanske är lite därför jag känner som jag gör nu också. Börjar på seriösnivå sakna hem nu!


haha här sjunger jag för fabbe, elisha och idsala. min favoritlåt som de spelade för mig och sen fota mig i smyg.

Vet ni vad som slog mig imorse? Det har alltid varit en dröm för mig att springa ut där i ankomsthallen efter ha varit borta i några månader - in i alla nära å käras famn. Snart ska jag få göra det. Hatar bara mig själv lite av att jag längtar dit. Kommer att sakna det här livet så mycket så att det gör ont, from time to time at least.

Har jag förresten berättat att jag sökt och kommit in för en ännu termin här?
Nu har jag bara some serious decision making to do.

Hahaha igår när Elisha ba "Zäälg, du ska få en utskällning av mamma och pappa. De vill prata med dig! Hihi"
QUE?! Jag? Utskällning?
Efter ett tag reser hon på sig och säger att hon ska ge datorn till dem och då fattar jag att hon var seriös:

- vadå för utskällning? Hallå?? vad har jag gjort?
Jag har ju inte blivit utskälld på mångaaa, många år.
Men det var coollugnt
Det vara bara det att min alldeles kloka vän Ilham droppa nyheten om att jag funderat på att stanna innan jag sagt det till dem + att jag slösat ganska mycket dinero. Jag sjäv har nollkoll eftersom min bankdosa lägligt nog dog precis när jag kom hit. Efter att ha haft den i tre år liksom.

Det var mycket mysigt att skypa med alla igår. Vi fick några skrattanfall då jag berätta om kvällen innan - vad jag och Sima hade hittat på.

- Hi, you were playing with the band right? This is my friend Zalga

VEM PRESENTERAR NÅGON INNAN MAN PRESENTERAT SIG SJÄLV?! Hahahahaha

- Are you gay?

Hahahaha Sima är bäst!!

Nu ska jag ta mitt paket chokladkakor och lyssna på Hat rhamli. Ouäh!
BESOS!

ps: det åskar som faa-an, som pricket över i:et.


Sonia: im back and im alive

Alltså, det går verkligen inte att återberätta. Springbreak, livet här, skumma händelser, mycket sorgliga händelser, skolan, vännerna, festerna - allt blir bara för mycket. Det går verkligen inte att beskriva!

Jag kommer att hata mig själv om ett par år om jag inte återberättar allt, men samtidigt så är det helt omöjligt.

Vi har åkt runt såhär under två veckor; cancun - playa del carmen - izla cozumel - playa del carmen - tulum - playa del carmen (men bara för att hämta resväskorna från hotellet - å cancun. Vi har badat, solat, lekt i sanden (ok bara jag) plockat snäckor, snorklat med äckel snorkelguide, ätit på fusion en miljongånger, busat, sovit alldeles för lite, festat alldeles lagom, skrattat, bytt hotell 7 gånger...alltså, det går verkligen inte.

Jag ska försöka samla mig lite. Sima ligger just nu och sover på min säng. Hon ringde och väckte mig klockan ett och sa att hon kommer med lunch till mig. GULD! Nu har vi lunchat å hon har fått hälsa på mig familj som jag skypade med och nu ligger hon här och sover. Ikväll är det mellan två festar, samma sak imorgon. Å vi som lovade oss själva en vit vecka efter springbreak. Första kvällen vi kom hem på drog vi ut på tequila thuesday och i onsdags lyckades vi faktiskt vara utan, vi gömde oss i två olika biosalonger för att se Dragon barnflmen och Remember me med snyggingen.
Å igår stog vi inte emot. Jag ska försöka ikväll. Känns som att jag behöver en hemmakväll för att plocka upp resväskan, städa lite och äntligen få up alla foton på nära å kära på väggarna.

Puss

Två veckor...

Vi har haft två underbara veckor i Cancun, Playa del Carmen och Isla Cozumel. Det var jag, Jocke, Sima och Zalga som åkte!

Vi började med Cancun där festerna är helt galna! Det var grymt kul faktiskt!
Sen drog vi vidare till Playa där vi mest solade och badade....och shoppade gjorde jag iaf :P
Vi festade i Playa också men killarna var så jääävla jobbiga så jag fick köra discofejset hela tiden. I Sverige skrämmer det folk, här tror dom att jag raggar på dom...Sonia har lite bilder på det som hon säkert lägger upp ngn gång....
Isla Cozumel var en väldigt lugn ö, kändes som jag var på Cuba, även om jag aldrig varit där...
Vi åkte ut på en snorkeltur och simmade runt i rätt höga vågor och såg en hel del fina fiskar!
I playa drog vi till Tulum och Coba och kollade på Maya-pyramiderna.
Jocke besteg en pyramid i Coba som var 42 meter hög...
Sen besökte vi en Maya-familj som bodde 2 vuxna och 14 barn i en 2 hyddor på ungefär 15 kvm vardera. Dom hade jätteläskiga djur! En jättestor gnagare som såg ut som ett marsvin med förvuxet huvud! Dom hade massa myrslokar, vildsvin och någon annan äcklig gnagare som såg ut som en bäver. Sen hade dom en apa som dom hade döpt till Natasha...vackert. Om ni tittar på bilden nedan så kan ni se att de har solvärme för att få elektricitet.
Vi åkte till en jättevacker strand en bit från Tulum som verkligen såg ut som ett vykort!
Helt underbar semester har jag haft! Tyvärr så avslutades semestern med ett chockerande dödsfall. Jag kan fortfarande inte förstå det...
R.I.P Vanessa


RSS 2.0