sonia: ibland så!

Hahahaha MÅSTE bara berätta om det här.

I en av kurserna vi tar, documentary production så har vi ett litet coolt tjejgäng som är ganska bittra av sig.
De, utan att överdriva, a v sk y r oss. haha det hela är ganska så mycket skrattretande.
Det är jag, Lollo och Sima som är utbytesstudenter i den klassen och så mexare. Alla i den klassen är såna som verkligen ska bli filmregisörer, producenter och sånt babbel, ja förutom vi tre tjejer då. Och läraren vet om att vi inte har någon som helst bakgrund i det ämnet.
Eftersom vi kollar på massa gamla klassiker, bland annat den första dokumentären och så vidare - så vill han ju höra vad vi tycker om det. Den här läraren vet vad han pratar om alltså, har inte sett någon brinna för sitt ämne som mycket som honom.
Men, nada. Ingen pratar. Och han har fått sina utflipp på "oss" det har han, men ändå. De kniper igen.
Nu till grejen, de gillar inte att han gillar oss. Han gillar oss eftersom vi ändå svarar trots att vi egentligen "inte ska veta något". Men jag kan även gissa på att hälften av tjejerna vill gärna stå framför altaret med läraren också.
En onsdagseftermiddag i början på terminen hade vi en vikarie, som automatiskt började att prata på spanska. Vi sa snällt till att vi inte förstog och att detta är en engelsk kurs. Han ber om ursäkt och ändrar språk direkt. Bara det att dessa flickor blir sura och vill att han ska prata spanska, trots att vi inte förstår.
ex 2: vi har precis bildat ett team och läraren har frågat vad alla vill kalla sina teams. när det kom till oss så sa någon av oss "the swedes" och då "viskar" en av dessa tjejer "the nånting-nånting" på spanska som lät som swedes men betyder något i stil med slynor.
Hahahaha?

Ex 3: Vi sitter längst fram i salongen (klassrummet är byggd som en mini biosalong) och vi ska precis börja kolla på en dokumentär som läraren senare vill ha en analys på. Vi tar fram våra häften då jag känner något flyga precis över mitt huvud och ser att det landar långt framför mig. WTF?!
Då har alltså nån av tjejerna försökt att slänga något på mig!! Hahahaha

Draaamaqueens.
I onsdags hade vi sista lektionen och läraren var lagom road över att tjejerna inte svarade på honom när han fråga var deras kompis var (som gick ut för att prata i telefon) de får en utskällning. Sen berättar han att han stänger forumet där vi ska lämna in alla analyser i på söndag. Detta upprepar han en miljongånger.
Killen bakom oss: soo...is it saturday, or sunday?

Hahahahaha!! Kunde inte hålla mig, så jag asflabba.
Simas tålamod är också likamed noll; hon vänder sig om till honom, himlar med ögonen samtidigt; sunday, dude. suunday!

Läraren blev helt ställd av denna fråga: please, saturday and youll be safe. På ett klockrent dumförklarande sätt.
Det är väldigt vanligt med att läraren informerar, informerar, informerar och studenterna ställer såna frågor direkt efter.

Typ: the presentation is not in this classroom, ok? Ill send you email when i know in wich one we´ll be in. so be prepared with the finalproject in both paper and cd, friday at 4 ok? I want one copy and youre gonna a copy for the client also, ok? Is everything clear?
- on friday?
- at what time?
- where do we have the presentations?
- so youre gonna have youre own copy also?
- will you email us the information about wich classroom?
- do we have to print the project?
- do you want the project in colors?
Utan överdrift, what so ever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0