Sonia: skriva skriva skriva

Vi ÄR ju helt otroliga. Vi började inte skriva på analyserna förrns för två timmar sen och under denna tiden har vi busat och pratat och gjort en massa onödiga tester på Facebook.
Jag är nog klar med ena nu och har en till att skriva. Hej ordbajs, liksom!
Ni skulle ha höööört åskan tidigare idag. Fyyyfaaan aldrig hört något sådant tidigare. Det verkligen lät som att marken kunnat explodera när som!
Utöver det så försvann elen två gånger, också kul. Speciellt när man var helt inne i diskussioner på msn.
Så fort Sima kom hit (typ, halv fyra på eftermiddagen) så började hon tjata på att hon var så hungrig. Men vi åt ju en massa oreos istället. Men vid fem tiden började vi lite lätt kolla efter resturanger på nätet som hade hemkörning. Vi hittar en, bestämmer oss efter undra år vilken pizza vi ska ha - men nej, då har de ingen hemkörning för att elen hade gått hos dem.
Sen var det olika problem som att de inte svarade, fel nummer, ingen hemsida bla bla blaaa
Vid 22 får vi äntligen tag på Dominos och bestället tre pizzor. Det tog dem bara en kvart att förstå det, MEN de informerade oss även om att pizzorna skulle vara där på 30 minuter - om inte så fick vi dem gratis.
Gissa vem som plinga på 31 minuter senare? Hihi
Efter en god gratispizza så var vi ju tvungna att vila magen så ja...
Jag vet seriöst inte hur många gånger vi har lyssnat på Justin Bieber ikväll bara. Läskigt mycket. Vi kan hans moves nu. Men FÅR man vara så söt? Herreguud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0